Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כי המחיר שלהם כמעט שווה....

והשוותי את זה מפני שהאדון שציטטתי. טען שעדיף שנתון נמוך יותר עם ק"מ נמוך. מאשר גבוה יותר עם ק"מ גבוה.

על זה בדיוק עשיתי השוואה.

זה בדיוק מה שהתכוונתי להוכיח. זה מזכיר לי שחבר קנה קורולה 98 מכוסחת ב8K כי הוא אמין.... במקום לקנות יונדאי חדישה יותר.

כי "אין על האמינות של קורולה". לך תתווכח....

אבל אתה מבין שאי אפשר להשוות קירקושים, או כוח מנוע ברכבים שעברו שינויים במרכב וביחידות הנעה?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה ההשוואה כאן היא לא אבסולוטית. בין מוצר א' לב'.

בזה אתה צודק שלא ניתן להשוות כי זה כלל לא אותו דגם.

ההשוואה שאני נתתי היא מה ניתן לרכוש באותו הכסף. (שזה ת'כלס מה שמעניין)

אז כן. אני מעדיף מכונית שהיא חדישה/בטוחה/נעימה יותר עם ק"מ גבוה. מאשר מכונית נחותה עם ק"מ נמוך באותו המחיר.

אני מדגיש- כל זה כשלא מדובר ב"מציאה" מכוסחת ולא מטופלת שמתגלה כרכישה יקרה מאוד בתשלומים ובעצבים. הכוונה לרכב שטופל באופן רציף,נשמר, נבדק ויצא תקין. מכאן תתחיל להשוות.

פורסם

במקרה אני מתחיל להתעניין בדייהטסו סיריון,אתה חושב שאחת מ2009 עם 55k ״נחותה״ יותר מאחת עם 180k שנת 2011?

וכן - בשמחה אתן מחירון + לק״מ נמוך שכזה אם הרכב טופל וללא תאונות.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הפקטור שמשפיע הכי חזק על מידת המיקוח היא כמות הרכבים בלוח. שיש עשרות רבות של רכבים זהים במצב זהה, מאוד קשה לקבל מחירון.

חוץ מזה בתור קונה, לדעתי, המחיר הוא הרבה פחות חשוב ממצב הרכב.

אלף לפה או לשם זה זניח ביחס לעלות תיקונים של אלפי שקלים.

בסך הכל רוב האנשים רוצים לבצע 'עסקה הוגנת'. אף אחד לא משלם מחירון על רכב עם תקלות וטסט עוד חודש.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

הנסיון שלי לאחרונה הראה לי שרוב האנשים לא משתמשים בהגיון שלך.

אנשים בסופו של דבר מונעים על פי האגו שלהם, ואם לא תוריד את המחיר לרמה שהם רוצים(וזה לא משנה אם הרכב במצב מעולה או שהמחיר כבר מלכתחילה הוגן ביותר) הם יפילו את העסקה. אפילו אם זה 1000 שקל, כמו שאתה אומר.

ואני לא מתפלא. יש פרסומת שרצה לא מעט ברדיו שמתמקדת במכירת רכב- הגבר אומר "הורדתי אותם 20 אחוז מהמחירון" והאישה אומרת לו "איזה גבר אתה". זה לצערי הלך הרוח במדינה.

לא משנה מה המצב של הרכב, ואיך הוא טופל. העיקר שתצליח להוריד כמה שיותר. לבוסט לאגו, אין מחיר.

• תוכן חדש...