Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרוטאה למסע גרוטראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגרמניות ממש לא מזדקנות יפה בחום של ארצנו הקטנטונת. אחת המכוניות הבלתי נגמרות בעליל היא אכן הלאנסר ויש גם גיר רגיל. הבאלנו 96 תהיה בחירה טובה ויש מצב שהמזגן עוד עובד כמו גדול. בסופר מיני יש את הפיאסטות הידניות ופיג'ו 205 אך זה חיפוש ארוך. בכל מקרה ההרשמה לטיולים הללו נסגרת דיי מהר אז תזדרז.

פורסם

אם כבר סובארו אז סובארו טנדר. רק לדאוג למלאי מספיק של ציריות.

פיז'ו 205 גם רכב מאוד מוצלח.

מכר השתתף באחד המחזורים עם ליאונה והרכב עדיין משרת אותו כרכב ת"ש בסופי שבוע. השיפורים היחידים שהוא עבר זה החלפת צמיגים והתקנה של מקרר עבור הבירות בתא מטען.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
גרוטאה שעלותה + עלות ההכנה המכאנית שלה למסע לא עולה על 3500 שקלים.

זה משהו שלא מסתדר לי, כי ממבט חטוף בתמונות מהמסע האחרון שלהם ניתן לראות רכבים משופצרים יופי טופי. צמיגי שטח, ג'אנטים, הגבהות, מיגונים, צביעה מיוחדת. כל זה עולה הרבה יותר מ3500 ש"ח גם אם אתה בא מהתחום ומשלם רק על החלקים.

פורסם

דווקא לדעתי פיאט פונטו עם 60 כ"ס במקור זה אחלה רכב למסע כזה יש למומנט מירבי בסל"ד יחסית נמוך וגם ניתן לטפל בתקלות יחסית בקלות למביני עניין כמובן.

לעומת רכבים יפנים שהמומנט מגיעה בסל"ד יותר גבוהה.

בקיצור עדיפות למנוע עם שמונה שסתומים ולא 16.

פורסם
זה משהו שלא מסתדר לי, כי ממבט חטוף בתמונות מהמסע האחרון שלהם ניתן לראות רכבים משופצרים יופי טופי. צמיגי שטח, ג'אנטים, הגבהות, מיגונים, צביעה מיוחדת. כל זה עולה הרבה יותר מ3500 ש"ח גם אם אתה בא מהתחום ומשלם רק על החלקים.

מסכים איתך לגמרי, אבל אני לא מתכנן לעשות את זה ברמאות.

צריך לזכור שמדובר במסע ולא בתחרות, ולכן ההשקעה מחוץ לטווח התקנון לא באמת משתלמת לאף אחד.

ראיתי שם אימפרזות עם הנעה כפולה, הגבהות, בולמים מחוזקים וצמיגי שטח.

גם דיברתי על זה עם המארגנים, ולטענתם המסלול שהוכן למסעות הללו הוא לא אתגר לרכבים עם הנעה כפולה, בטח לא עם צמיגי שטח ובולמים מחוזקים.

לכן בשבילי מדובר באתגר במתכונתו המקורית.

צריך לעשות צביעה לרכב? ארגז של 12 פחיות ספריי צבע עולה בחנויות סטוק 100 שקל.

צריך לעשות מיגון גחון וטנק דלק? חתיכות מתכת מאיזה סוג שאמצע במגרש גרוטאות יספיקו.

צריך לעשות יישור קו מכאני לאוטו? שמנים, פילטרים, פלאגים ו2 רצועות יספיקו בהנחה והרכב במצב סביר.

זו הגישה שלי וזו כוונת המארגנים במסע הזה.

מי שמשקיע יותר מפספס את האתגר לדעתי. זה לא WRC :)

• תוכן חדש...