Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי עמית ויש ברשותינו ניסן ג'וק שמורה מאוד! שנת 2012 28 אלף קילומטר.

הרכב נוסע כל יום מבית החולים אל הבית(אמא נוהגת)...

שלשום שמעתי רעשים במהלך הנסיעה,רעש לא אופייני לרכב(כל בעל רכב מכיר את צליל רכבו)

כשהגענו עם הרכב אל המוסך(מוסך מורשה של ניסן)

נאמר לנו במפורש:

הלך הגיר ברכב!

אפשרויות שניתנו לנו מנציג המוסך..

1)לשלוח מכתב לניסן העולמית ולבקש מהם עזרה,כי זה לא הגיוני שהלך הגיר במנוע חדש

2)לעשות חצי חצי על העבודה+הגיר(אנחנו והמוסך המורשה)

3)אין מה לעשות...

אנחנו לא יודעים מה לעשות

אמא שלי עוד לא הספיקה לשלם את כל התשלומים על הרכב,וכבר הולכים להנחית עלינו עוד מכה?

מקווה שהסיפור הזה יגע במישהו פה שיוכל לעזור לנו לחזור לשגרה

ביינתיים אפילו הביטוח מתנער מאחריות ולא מוכן לספק רכב חליפי

הם טוענים כי רכב חליפי מקבלים רק כאשר הרכב גרם/או חלק מתאונה....

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הביטוח צודק. היבואן צודק. הרכב מחוץ לאחריות . תכתבו ליבואן שיכתוב בשמכם פניה לניסן העולמית. אולי הוא יתחשב יותר . כמו שאני מכיר פה את היבואן : הוא לא. אם תמצאו ריקול רשמי אולי יהיה לכם מוצא.

פורסם

היו כבר מקרים דומים ממה שזכור קרסו לקחו אחריות מלאה במידה הרכב טופל במוסך מורשה יבואן.

יש גם נציג של קרסו בפורום אני מאמין שהוא יוכל לעזור.

פורסם

זה לא המקרה הראשון (וגם לא העשירי) של גיר רציף של ג'וק/מיקרה שמוסר את נשמתו.

חפש באינטרנט עוד מקרים כאלה, צור קשר עם האנשים ותברר איך נפתר הסיפור.

ממה שסיפר לי איש שבבעלותו גם מיקרה וגם ג'וק, שבשניהם נפטרו הגירים, הם הוחלפו ללא תשלום. יש לציין שאצלו זה היה בתוך האחריות ואצלך לא, למרות שדי ברור שזה לא מקרה חריג.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש כשל ידוע בגירים האלו - בהנחה שהמכונית טופלה רק במוסך מורשה ברשת היבואן, תעשה שיעורי בית ומצא חומר באינטרנט ופנה לקרסו עם המידע ובקש החלפה ע״ח היצרן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אין ברירה -דברו עם קרסו .

וחוץ מזה מה הוא תשלום ששווה 50 אחוז על תיקון ?

ובנוסף לא הבנתי איך מוסך הגיע למסכנה שהלך הגיר ,הרי כתבת :"שמעתי רעשים במהלך הנסיעה,רעש לא אופייני לרכב"

תבדוק גם במוסך אחר על מה מדובר...ומה זה רעש הזה .

פורסם

מצד שני הרכב כבר 4 שנים על הכביש, נסיעה עירונית בלבד (לפי הקילומטרג') ויכול להיות בפקקים, לא אמור ללכת הגיר אבל...

בכל מקרה הנה תשובה קלאסית שאין לה תשובה אמיתית לשאלותז: מה עדיף 28000 קמ' או 65000

פורסם

בעיה מוכרת ונפוצה בג'וק ובקשקאי דור קודם, לא במקרה מציעים לכם השתתפות של 50%.

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

דברו עם קרסו. אם טיפלתם במורשה ולפי הספר יבואן שמכבד את עצמו יפגין רצון טוב בצורת הנחת השתתפות בצער די גדולה.

נשמח לשמוע ממך עדכון אם הם מכבדים את עצמם או לא (והניחוש שלי הוא שכן. אחרת המוסך לא היה מתנדב לוותר על 50% מהעלות בלי לדעת שמישהו יכדה לו את זה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא להתפשר על 50/50 או השתתפות עצמית. תקלה ידועה בגיר ולכן הייצרן צריך לקחת את מלוא האחריות על תיקון הגיר כמו שהייצרן VAG עשה.

לא ייתכן שגיר הלך אחרי 28K כתוצאה מבלאי טבעי.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני זוכר שזו בעיה שדובר עליה כסדרתית

פה בדיוק ייבחנו קרסו, האם השינוי שהם מנסים להוביל יבוא לידי ביטוי בלקיחת אחריות מהירה ומלאה, או לא.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

בעיה ידועה שעם מעט אסרטיביות מתוקנת ללא עלות.

ממקרה שאני מכיר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...