Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

יש נוהל מאוד לא ברור של משרד התחבורה .

שאומר שבעל רכב אספנות יכול לייבא צמיגים בכמות מוגבלת,

ולמלא הצהרה (אבל אין נוסח הצהרה)

יש טופס של משרד התחבורה שהוא מאוד כללי , ליבוא חלקי חילוף

ויש כאלה שאומרים שצריך סימול ECE או DOT

והצמיג צריך להיות טרי יותר מ 10 חודשים.

ואפשר גם לייבא דרך יבואן צמיגים כמו יבואן דנלופ שמוכן להתעסק עם זה אבל את הצמיג שלי 5.50X16 עם WW לא מייבא.

בקיצור , אם יש מישהו שייבא בצורה פשוטה מארה"ב 5 צמיגי אספנות בבקשה שיכתוב איך הוא עשה את זה

תודה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

הרשי מעבר לפינה , בקש ממשהו שיקח עוד מזוודה ותשלם לו גם על המטען הנוסף

או לחלופין בנסיעה הקרובה לחו"ל להביא במזוודה. אם זה לא דחוף.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הרשי מעבר לפינה , בקש ממשהו שיקח עוד מזוודה ותשלם לו גם על המטען הנוסף

או לחלופין בנסיעה הקרובה לחו"ל להביא במזוודה. אם זה לא דחוף.

אלו 5 צמיגים גדולים וכבדים , זה לא נכנס במזוודות ואפילו כמה...אני מתכוון לשילוח.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

מותר לייבא 4 צמיגים, מלבד התקן DOT או E כלשהו מארופה.

אחרי שהצמיגים יגיעו לארץ תצטרך להמציא אישור יבוא ממכון התקנים או מהטכניון, אני הוצאתי עם הטכניון 180 ש"ח(מכון התקנים גובה כ280 ש"ח ועובד רק עם בעלי כרטיס אלקטרוני מה שאומר שיהיו לך עוד הוצאות עמיל מכס).

אתה תצטרך להשיג צילום של הצמיגים מהיכן שהצמיגים נמצאים בארץ, צריך צילום של החברה\מידות\תקן\תאריך יצור.

בקיצור אני הייתי מוותר על התהליך ובודק עם יבואני הצמיגים אם יוכלו לעשות הזמנה מיוחדת בשבילך.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לקוקר יש את הצמיגים שאתה מחפש – גם רגילים וגם רדיאלים. מסור את הפרטים ליבואן דנלופ. מנסיוני – הוא ייבא (הצמיגים של הרובר הרבה יותר נדירים, והוא ייבא).

https://www.cokertire.com/catalogsearch/result/?header_year=1949&header_make=MERCEDES&header_model=170D&q=550-16

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
מכון התקנים גובה כ280 ש"ח ועובד רק עם בעלי כרטיס אלקטרוני מה שאומר שיהיו לך עוד הוצאות עמיל מכס.

גוף מיותר שאבד עליו הכלח, ועוד גובה סכומים מופרזים. נקווה שיופרט במהרה בימינו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...