Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימודי הנדסאי רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם חברים :)

רציתי לשאול ולברר כמה דברים בנושא שאדע בכלל אם כדאי לי ללמוד "הנדסאי רכב"

1.עד כמה אתם ממליצים לי ללמוד שנתיים של הנדסאי רכב ?

2.לימודי הנדסאי רכב קשים ?

3. מה מלמדים שם בעיקר ויש צורך בהרבה מטמטיקה(כי זה משו שחלש אצלי)

4. נומר בתום סיום לימודי הנדסאי רכב,אוקיי סיימתי ומה אז מה נפתח בפניי בעבודה

לאיזה מקומות אפשר להתקבל ובתור מה ?

חשוב לי לדעת שבתום הלימודים שאני לא אמצע את עצמי מכונאי ועובד כמו המוסכניקים שיש

השאלה אם הלימודים עצמם פותחים לי אפשרות עבודה ותפקיד יותר רציני מאשר מכונאי רגיל

אני מאד אוהב את עולם הרכבים בגלל זה רוצה ללמוד את זה אבל לא שבסוף הלימודים מה שיצא לי מזה לעבוד

כמכונאי זוטר שעובד שחור ומתלכלך כל היום

מחפש למצוא תפקיד קצת יותר רציני כמו שמאי ,עובד בחברות בתור יעוץ דברים כאלה

תודה רבה :)

פורסם

במידה ואתה לא רוצה ללכלך את הידיים ולהזיע בחום בשיא הקיץ כשאתה תקוע מתחת לרכב אז בסוף הלימודים התפקיד הכי בכיר שתוכל לעשות זה יועץ שירות במוסך.

לכל יבואן יש מחלקה טכנית עם מדריכים ומנהלי שירות אזוריים וזו צריכה להיות הקפיצה שלך לאחר שתסיים את התפקיד הנ"ל.

פה בערך נגמרות האופציות לעבודה בתחום בארץ.

אבל אני לא רוצה סתם שתתאכזב, מעט מאוד אנשים עושים את הקפיצה הזו.

אופציה נוספת זה לעבוד בתחום הדיאגנוסטיקה, קצת יותר מעניין ומאתגר מלהחליף שמן וברקסים כל היום ברכבים.

ויסלחו לי פה כל המכונאים המדופלמים על הנימה המזלזלת, היא באה בעקבות הכוונות של פותח השרשור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
במידה ואתה לא רוצה ללכלך את הידיים ולהזיע בחום בשיא הקיץ כשאתה תקוע מתחת לרכב אז בסוף הלימודים התפקיד הכי בכיר שתוכל לעשות זה יועץ שירות במוסך.

לכל יבואן יש מחלקה טכנית עם מדריכים ומנהלי שירות אזוריים וזו צריכה להיות הקפיצה שלך לאחר שתסיים את התפקיד הנ"ל.

פה בערך נגמרות האופציות לעבודה בתחום בארץ.

אבל אני לא רוצה סתם שתתאכזב, מעט מאוד אנשים עושים את הקפיצה הזו.

אופציה נוספת זה לעבוד בתחום הדיאגנוסטיקה, קצת יותר מעניין ומאתגר מלהחליף שמן וברקסים כל היום ברכבים.

ויסלחו לי פה כל המכונאים המדופלמים על הנימה המזלזלת, היא באה בעקבות הכוונות של פותח השרשור.

תסלח לי אבל אל תשלה אותו כי גם כדי להיות דיאגנסטיקאי מוצלח צריך להתלכלך בשחור.

לפי הטעויות כתיב של הבחור והחולשה שלו במתמטיקה עדיף שיוותר על לימודי הנדסאי כי כדי לעבור את המבחנים החיצוניים צריך לדעת מתמטיקה ואף פיזיקה.

פורסם

אם תקרא שוב את התגובה הקודמת שלי תראה שלא רשמתי כלום לגבי הלימודים מהסיבה הפשוטה שלא למדתי הנדסאי רכב ולכן אין לי ניסיון לענות על השאלות שרלוונטיות לדרישות הלימודים.

לגבי הדיאגנוסטאי, ראיתי אנשים שהתחילו מהפוזיציה הזו מבלי ללכלך ידיים. מה שכן, מסכים אתך שחובה לתפקיד זה אנגלית ברמה סבירה+.

לגבי העברית, סלח לי על הגזענות אבל פגשתי אנשים שבקושי יודעים לכתוב משפט מלא עברית כי היא לא שפת האם שלהם אבל עדיין היו מבריקים בתפקיד שלהם.

פורסם

מה זה תחום ה

דיאגנוסטיקה?

וכאילו אחרי שיש לי תדיפלומה של הנדסאי רכב

האפשריות שיש לי זה או יועץ שירות או מכונאי עם תעודה ?

איך מגיעים לשמאות או ניהול מוסך ?

והשאלה כאילו חייב לעבוד במכונאי לפני זה בשביל להיות באחד התפקידים האלו ?

אשמח לעוד תגובות

פורסם (נערך)

תחום הרכב היום הפך להיות הייטק של ממש. הכלים מאוד מסובכים מבחינת שילוב של מערכות מכאניות וחשמליות.

לכן כמעט בכל מוסך יש בנאדם שהתפקיד שלו זה לאתר תקלות, לאבחן אותם ולהמליץ על דרך התיקון.

רשמתי לך שניתן להגיע להיות דיאגנוסטיקאי מבלי להיות מכונאי.

בשביל להגיע לניהול מוסך לא ניתן ללא ניסיון כמכונאי.

לגבי שמאות אין לי מושג אבל אתה מוזמן לבדוק אצל גוגל.

עריכה אחרונה על ידי redroze

פורסם

2.לימודי הנדסאי רכב קשים ?

3. מה מלמדים שם בעיקר ויש צורך בהרבה מטמטיקה(כי זה משו שחלש אצלי)

4. נומר בתום סיום לימודי הנדסאי רכב,אוקיי סיימתי ומה אז מה נפתח בפניי בעבודה

לאיזה מקומות אפשר להתקבל ובתור מה ?

חשוב לי לדעת שבתום הלימודים שאני לא אמצע את עצמי מכונאי ועובד כמו המוסכניקים שיש

השאלה אם הלימודים עצמם פותחים לי אפשרות עבודה ותפקיד יותר רציני מאשר מכונאי רגיל

אני מאד אוהב את עולם הרכבים בגלל זה רוצה ללמוד את זה אבל לא שבסוף הלימודים מה שיצא לי מזה לעבוד

כמרצה בקורסים להנדסאי רכב במכללת עתיד באר שבע , אני מאוד ממליץ על ללמוד לתואר הנדסאי . המוסכים עלו על כך שיש הנדסאים שגם עבדו במוסכים ויש להם ניסיון בעבודה והם חוטפים אותם ,לעומת הנדסאים שלא עבדו במקצוע אלה בדרך כלל לא נקלטים היטב במוסכים ובדרך כלל נושרים מהמקצוע.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

דור שלום,

קראתי את מה שאתה כותב, והשתדלתי גם לקרוא בין השורות.

באם אתה שואל עם להיות הנדסאי רכב ולעבוד במוסך זה משתלם - אז התשובה תלויה באיזה מין בנאדם אתה.

ראיתי הנדסאים שעובדים כמכונאים כי זה מה שהם רוצים ומסוגלים לעשות,

וראיתי הנדסאים שעושים הרבה יותר, האם הם גם מתוגמלים הרבה יותר? שאלה טובה, יותר ממכונאי זה בטוח, אבל מה אזורי השכר אני לא ממש יודע.

זה לא קשור להנדסאי או לא זה קשור ל- האם אתה ראש גדול שעושה ועובד, יותר ממה שמצפים ממך, ולמרות שהאחרים קוראים לך בשמות גנאי כמו פראייר (בגלל שהם לא כאלה כמובן)?

אני עשיתי הנדסאי רכב בשנת אלפיים ואחת, מתוך עניין במקצוע, וחשיבה על עתיד במוסך מרכזי גדול בישראל. מצאתי מהר מאוד שמכוניות מודרניות לא מעניינות אותי כמו הישנות של פעם ולקחתי את עצמי אל מקומות אחרים.

הכל תלוי בך, באיזה בן אדם אתה, ואיזה בנ-אדם אתה רוצה להיות.

פורסם

אם אתה הנדסאי ללא ניסיון בעבודה אז יש לך תואר על הנייר שלא שווה את הדיו שכתבו את התעודה , אבל אם יש לך ניסיון בעבודה אזי זה יקפיץ אותך מעלה מעלה. אני רואה את תלמידיי אלה שעבדו במקצוע ואלה שלא , לכן אמת כתבתי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

2

היום הנדסאי רכב = מכונאי זוטר שעובד שחור ומתלכלך כל היום

אולי אחרי לאחר מספר שנים תוכל ללמוד איך להתקדם לתפקיד קצת יותר רציני כמו שמאי....

• תוכן חדש...