Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לצמיג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר רכשתי רביעיית צמיגים חדשים מסוג מונזה קורייר (צמיגים פשוטים, לא משהו) במידה :195/55/15 במחיר 350 ש"ח לצמיג (קיבלתי הנחה).

אתמול ביררתי לגבי צמיג חדש מאותו הסוג במקום אחר, ואמרו לי שצמיג כזה עולה בין 500-600 ש"ח. המחיר לדעתי דיי מוגזם.

דעתכם ?

אני חייב להחליף צמיג, והייתי רוצה שהוא יהיה באותה מידה ואותה חברה. אתם אולי מכירים עסקים שמוכרים בזול ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

למה אתה רוצה לקנות רק צמיג אחד? אם נשחק אחד סימן שיש בעיה שצריך לטפל בה (פרונט וכד'). :-)

בכל מקרה עליך להחליף זוג על ציר בשביל לשמור על בטיחות.

לגבי מחירים, אכן מעט מוגזם. דבר עם אנטון (בצע חיפוש, היו אינספור שרשורים בנושא).

בהצלחה

:-)

"הצלחה פירושה לעבוד בחריצות שמונה שעות ביום, עד שתקבל קידום ותוכל לעבוד שתיים-עשרה שעות ביום." (רוברט פרוסט)

פורסם

"צמיגי אנטון" נמצאים ביפו והשואל בירושלים. כמובן שלגבי מחיר ניתן לברר אצל "אנטון", אבל הם זולים במיוחד וזה אינו מייצג את כול הצמיגיות.

הטל' שלהם: 03-03-6828584 03-5184353.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

הבעייה היא שבאותו צמיג יש בליטה כתוצאה ממכה.

אולי אני אחליף לזוג אחר.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

היהלי תקופה את הקורייר ולא הייתי מרוצה, נשחקו מהר מאוד.

כנראה זה מאוד רחוק בשבילך אבל בדרך לערד ליד חורה יש פנצ'ריה של בדואים ויש שם צמיגי פאלקון

במידה שאני צריך 165/70/14 ב-190 ש"ח

חבר שלי קיבל מהם הצעת מחיר גם לצמיגי פאלקון לפאסאט 195/15 לא זוכר את הגובה בכ-300 ש"ח לצמיג, מקום זול מאוד.

פורסם
"צמיגי אנטון" נמצאים ביפו והשואל בירושלים. כמובן שלגבי מחיר ניתן לברר אצל "אנטון", אבל הם זולים במיוחד וזה אינו מייצג את כול הצמיגיות.

הטל' שלהם: 03-03-6828584 03-5184353.

בברכה - רפי לין :-)

99 אחוז שהם לא יענו לטלפון כי הם עסוקים בעבודה מעל הראש,

אבל אתה מוזמן לקפוץ , ברחוב יפת , לא רחוק מאבולעפיה (ומלך הנרגילות :-P )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שמוליק זה מחיר מזעזע.

500-600 לצמיג מספיק לSP9000 במידה הזו ... שזה בין הצמיגים הטובים שאתה יכול להשיג.

זה שוד לאור יום.

בקצת יותר מ350 אתה יכול להשיג כבר את הקוהומו אקסטה סופרה ( צמיג המסיבות החביב על הנוער :) ... סתם ) שהוא צמיג ספורטיבי לא רע במידה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...