Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ברשותנו יונדאי אקסנט 2007.

לפני מספר חודשים הייתה בעיה במדחס של המזגן שהתבררה כפיוז מדחס שרוף.

הפיוז הוחלף ע"י המוסך והבעיה נפתרה.

היום בבוקר שמתי לב שהבעיה חזרה על עצמה. אשתי הסבירה לי שזה קרה בזמן שהיא הניעה את הרכב (נחשול מתח?).

פתחתי את מכסה המנוע והבחנתי שהפיוז ששמו במוסך לפני מספר חודשים הוא 15A ולא 10A כמו שצריך להיות (הצצתי בסכמה של קופסת הפיוזים).

הפיוז כולו נמס והחשד הראשוני שלי שהוא נשרף.

החלפתי את הפיוז 15A בפיוז 10A והמדחס עדיין לא עובד.

חשוב לציין שעד אתמול המזגן היה תקין לחלוטין וקירר כמו שצריך.

מה עוד כדאי לבדוק לפני שאני מכניס את הרכב למוסך?

תודה,

איציק

פורסם

האם בדקת את הפיוז "השרוף 15" שהוא באמת שרוף ? אולי הוא נמס וגם גרם נזק לבית הפיוזים ועכשיו אין מגע טוב ?

תבדוק מתח לפני וגם אחרי הפיוז.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה.

ראיתי שהפיוז 15A נמס, לא בדקתי תקינות.

האם החלפת בית פיוזים בהנחה והוא תקול זה סיפור רציני? יקר?

תודה

פורסם

בעיקרון שום דבר לא רציני אבל כל דבר עולה כסף,צריך לבדוק מה הנזק ואם יש בכלל..

שמע ,צריך לבדוק הכל שלב שלב ,כי אם מקורי היה10 אמפר והתקינו 15 אמפר והוא נמס זה סימן לא טוב,זה אומר שיש בעיה כי גם קודם10 אמפר נשרף וזה סימן שהיה זרם גבוה ממה שמותר.

יש מצב שנשרף גם כלאץ (סליל) של מדחס,קשה להגיד בלי לבדוק או להסתכל..

תעלה תמונות של בית פיוז ותנסה לבדוק גם האם יש מתח על הפיוז לפני ואחרי כאשר מזגן מופעל.

• תוכן חדש...