Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי וינדוס 7 - אני רוצה לחפש קובץ מסוים בתקיה במחשב. אני נכנס לתיקיה ומבצע חיפוש של קובץ שאני יודע בוודאות שקיים בתיקיה וזה כותב שאין תוצאות. למעשה, כל שם של קובץ שאני רושם זה מחזיר תוצאה ריקה. ואלה קבצים שאני יודע בוודאות שקיימים. אני רואה אותם בעיניים.

חשבתי אולי הבעיה בווינדוס. שדרגתי לווינדוס 10, והנה, הבעיה בדיוק אותו הדבר. כל קובץ שאני מכניס לשורת חיפוש בתוך ספריה מסוימת, אני מקבל תוצאה ריקה שהקובץ לא קיים.

האם מישהו יודע מה הבעיה פה?

פורסם (נערך)

איך אני בודק ש WINDOWS SEARCH SERVICE פועל?

עריכה: מצאתי איך. עושה כרגע אינדקס לקבצים

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

טוב, גם אחרי ביצוע ריבילד לאינדקס הבעיה נותרה. חיפוש של קובץ נותן תוצאות ריקות, לא משנה מה הקובץ

• תוכן חדש...