Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמרססים צבע על הרכב שום מחיר לא עומד מול ההסרה של הנזק.

ווקס קרנובה זה פתרון מעולה שגם תורם למראה הרכב. מה רע. (זו לא שאלה)

שוב, המחיר במקרה זה -זניח ביותר.

פורסם

מה המחירים פחות או יותר? מי יש עוד מומלץ בצפון שמתעסק בדייטלינג ובמיוחד בפוליש ויש אמצעי תקשורת איתו (מספר טלפון) כולל אלו שנתנו לי כי לא מצאתי את הטלפונים שלהם ואיפה הם בצפון? ודבר אחרון wd40 יכול להוריד צבע, ובלי קשר לזה מה הפתרון להוריד צבע מהרכב?

פורסם

חבר, אם התגובות שלי מכעיסות אותך, אז אתה לא חייב להתייחס, אין פה שום דבר אישי, מותר שלא להסכים, אנחנו אנשים בוגרים בעלי דיעות שונות שמנהלים דיון, תכניס דברים לפרופורציות ותנהל דיון ענייני.

אני לא רמזתי לכלום חוץ מכך שהוידאו שלהם הוא תרגיל שיווקי, לא יודע איך קישרת את זה אלייך.

לומר שקראנובה זה מה שהסיר את הגרפיטי זה שקר, המוצר מכיל כה מעט מזה שזה בדיחה,

כל מוצר AIO יעשה את העבודה.

אני לא נתתי המלצות לשום מוצר בטח שלא WD או אלכוהול אז לא מבין מאיפה קפצתם עם זה.

יוגב - הטענה היא לא נגד המוצר, אלא דרך השיווק שלו, כל דבר יכול להיות שווה כל מחיר, איך זה מצדיק?

התגובה שלי היא כזו, כי הגייז פשוט עברו כל רמה מחליאה של שיווק שקרי ונהיו מכונת מוצרים חסרת פרופורציה, לסחוט כל שקל אפשרי, אני לא נגד אף אחד שזה מתאים לו, שוב חברים, זו הדיעה שלי והיא לא נגד אף אחד.

פורסם

מה איתי חברים?

מה המחירים פחות או יותר לפוליש וקס/אוטם צבע? מי יש עוד מומלץ בצפון שמתעסק בדייטלינג ובמיוחד בפוליש ויש אמצעי תקשורת איתו (מספר טלפון) כולל אלו שנתנו לי כי לא מצאתי את הטלפונים שלהם ואיפה הם בצפון? ודבר אחרון

wd40

יכול להוריד צבע, ובלי קשר לזה מה הפתרון להוריד צבע מהרכב?

פורסם

אורן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?602404-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%9F-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-3-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%98

יש גם מקום בכרמיאל שמתעסק בדיטיילינג.

http://detailing-group.co.il/

לגבי מחירים? תרים טלפון ודבר איתם ישיר. המחיר נגזר ממצב הרכב ומה אתה רוצה לעשות.

פורסם
איך אני משיג את אורן קורולה (ORAN COROLLA) DOCTOR WASH CO,

לא מצאתי אותו לא בגוגל ולא בפייסבוק עם כל שם שניסיתי, וכמה אפשרויות חיפוש.

כניראה שלא חיפשת מספיק

הינה זה של אורן שנמצא בנשר

וזה של אלון נמצא בנצרת עלית ומגיע עד לבית בעת הצורך

פורסם

תגיד לי אתה ליצן?

מאכילים אותך בכפית, אבל אתה רוצה שגם ילעסו?

מה זה "מה טווח המחירים", תתקשר אליהם ותבדוק!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

האמת שאני יכול להעלים אבל אני במילא רוצה פוליש, לא ליצן ולא קוסם קיבלתי את טווח המחירים, סה"כ ביקשתי רק טווח מחירים ממכם ולא מחיר מדוייק

עריכה אחרונה על ידי hakosemtal2016
פורסם (נערך)

למישהו יש ניסיון עם דייטלינג גרופ מבחינת הNANO-SHINE(ציפוי ננו)מחירים מטורפים לערכות

עריכה אחרונה על ידי hakosemtal2016
  • תוכן חדש...