Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW סדרה 1 שנים 2007-2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות במוו סדרה 1, הרכב הזה הוא חלום ילדות שלי ולאחרונה גיליתי שבשנים האלו הוא לא ממש יקר לרכישה.

עברתי ביד 2 על הרכבים שם וראיתי מחירים שנעים בין 60 ל80 אלף לשנים 2007-2011

השאלה שלי אם יש סיבה מיוחדת שהמחיר הזה די נמוך ? או שזה פשוט סדרה 1 והיא די פשוטה לכן זה המחיר ?

כי כמו שהבנתי המחיר שלהם כשהיו חדשות היה באזור ה190 אלף.

עוד שאלה זה לגמי רמות הגימור, לפי יד 2 הבנתי שכל הדגמים מגיעים עם מנוע 2000 אטומוספרי,

והההספק משתנה לפי רמת הגימור 118i - מגיע עם 136 כ"ס - הכי נפוץ

120IA עם 156 כ"ס - יחסית נדיר.

120I עם 170 כ"ס רק אחת כזאת יש ביד 2.

מה השוני באבזור חוץ מהספק של המנוע ?

בנוסף מובן לי שאחזקה של רכב כזאת יותר יקרה מכל רכב יפני/VAG, האם זה הרבה יותר יקר ?

נ.ב

נסיתי למצוא מידע בפורום בחיפוש אבל יש מעט מאוד.

תודה

פורסם

כלל אצבע לירידת ערך (כפי שעולה מלוי יצחק) זה שרכב בן שלוש שנים מאבד כשליש משוויו כחדש, ורכב בן חמש שנים שווה כמחצית ממחירו כחדש.

לפי הנתונים שהבאת עושה רושם שזה נמצא בסטנדרט

פורסם

הבנתי, תודה על התוגבה

אם כך נראה שהם נמכרות במחיר הגיוני.

מה בנוגע לרמות הגימור ולגבי האחזקה של הרכב ? למישהו יש ניסיון ?

פורסם

רכבים אמינים יחסית אם אתה מדבר על תצורת ה5 דלתות הידועה בקוד דגם e87.

המנועים דומים (חפש ברשת על n43b20 שהגיע בהספקים שונים או על n46b20 שקדם לו שהיה נפוץ עד שנת 2007 גם הוא בהספקים שונים )

מחלות ידועות?

הזעות שמן מאזור אטם מכסה שסתומים, ומאזור משאבת וואקום שנמצאת בחלקו האחורי של תא המנוע ליד קיר האש.

הייתי בודק גם חיישנים, לרבות חיישן זווית הגה. כל תקלה פשוטה לכאורה יכולה להיות תיקון לא זול כלל. אל תוותר על בדיקת מחשב מקיפה במקום שמכיר את הרכב.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

תודה על תגובתך, איזה מוסך מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה באזור ראשל"צ ?

על קומפיוטסט שמעתי תגובות לא טובות לקחת רכבים לבדיקה לפני קניה,

האם יש מוסך שמתמחה ברמה גבוהה בבמוו ? כמו לדוגמה מוסך רון שמתמחה בוואגיות.

פורסם

יש את מוסך בימר בבת ים, אני לא יודע מה עמדתם לגבי מתן חוות דעת על רכבים לפני קנייה.

M-TECH E46

פורסם

אוקיי תודה, יש אולי למישהו אחר המלצה למוסך אמין שאפשר לעשות בדיקה לפני קניה ?

עוד שאלה, האם ההבדל גדול בין 118 ל120 ? כלומר במנוע זה הבדל של 20 כ"ס, האם זה מורגש ?

ומעבר לזה יש הבדל באבזור גם ? ואת גרסת 170 כ"ס מאוד קשה למצוא אני מבין שהיא לא נפוצה בכלל...

פורסם

גרסת ה170 נפוצה יותר בסדרה 5 ממה שיצא לי לראות. שם יש חשיבות לתוספת הכוח בגרסה הבסיסית על בודי כבד שכזה

M-TECH E46

• תוכן חדש...