Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני כרגע עם ה gift edition (אנדרואיד).

הגיע אליי בתור עדכון ל IGO שהורדתי לפני כמה שנים במסגרת אחד המבצעים.

עכשיו, כפי שנאמר פה, ה gift edition פתוח לכולם בפליי (בד"כ הוא היה מופיע רק למי שהוריד את האפליקציה בעבר...).

לא ברור אם זו הגרסה שאמורה הייתה להיפתח עוד יומיים, או אם הגרסה של ה 99 ש"ח תשתנה להורדה בחינם...

אגב, אני לא מצליח לומר פקודות קוליות בעברית.

כשאני לוחץ על המיקרופון, מופיעה לי הודעה שאני צריך להפעיל פרופיל קול TTS carmit.

הפרופיל כבר מופעל אצלי ואני מקבל הנחיות קוליות כולל שמות רחובות....

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תוודא שהממשק של האפליקציה בעברית. VR (זיהוי קולי ) לא יעבוד אם שפת האפליקציה אינה עברית

וידאתי שוב..

שפה - עברית

שפת הנחיה קולית - עברית carmit

כמו כן, זיהוי קולי בהגדרות גם פעיל.

עריכה:

טוב עליתי על הבעיה.

בהגדרות המכשיר שלי, חיפוש קולי היה מוגדר על

Primary ישראל

Secondary אנגלית

הורדתי את האנגלית והשארתי רק עברית - חיפוש קולי עובד באייגו.

בוויז אגב, לא הפריעה לו ההגדרה של שני שפות כל עוד עברית היא הראשית.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי krembo25
פורסם

מהתנסות שלי:

החיפוש הקולי עובד טוב. הופתעתי.

עדכוני תנועה: נראה בסדר (אבל לא יצא לי לבדוק לאורך זמן).

מפה: הגשר החדש בסיבוב מוצא (ליד ירושלים) של כביש 1 עדיין לא מופיע (פתוח כבר כמעט חודש). כאן אנחנו רואים את הבעיה האמיתית של התוכנה. היא פשוט לא תמיד מעודכנת.

פורסם
מהתנסות שלי:

מפה: הגשר החדש בסיבוב מוצא (ליד ירושלים) של כביש 1 עדיין לא מופיע (פתוח כבר כמעט חודש). כאן אנחנו רואים את הבעיה האמיתית של התוכנה. היא פשוט לא תמיד מעודכנת.

בתוכנה עצמה ישנה הורדה לחבילת מפות ישראל עידכון די כבד, ניסית להוריד אותו?

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני מניח שעושים את זה דרך החנות אבל חוץ מחבילת מפות השטח שאני רואה שמותקנת אני לא רואה שום חיווי על עדכון זמין.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

נניח שאני נוסע לחו"ל, ורוצה ששפת הממשק והכיתובים במפה יהיו (נניח) באנגלית, וכן ההנחיות הקוליות (לא רגיל, אלא TTS), צריך לרכוש את זה כחבילה מהחברה?

פורסם

הגדרות-הגדרות שפה-תבחר מבין ה 30 שפות שיש שם.

המפות ישתנו בהתאם.

לגבי TTS עד כמה שאני זוכר צריך לשנות גם את השפה בסמארטפון

פורסם

לגבי TTS עד כמה שאני זוכר צריך לשנות גם את השפה בסמארטפון

לגבי קובצי השפה זה בסדר, כולם שם. קובץ קול מסוג TTS יש (במחיצה) רק בעברית, זו הסיבה ששאלתי.

פורסם

אני משתמש בתוכנה מעל 5 שנים עוד בתקופה של הgps היעודי שקונים במיוחד, מודה לא מסוגל לנסוע עם וייז (ממשק, פרסומות וגרפיקה גרועה), אני נוסע כ 45 אלף ק"מ בשנה אז יש לי פז"מ עם התוכנה.

צר לי לאכזב את כולם אבל הפעם העדכון ממש גרוע, נכון ששינו את הממשק ועדכנו אותו לזמננו אבל שכחו שמדובר במכשיר שאמור לשמש נהג תוך כדי נהיגה (צפיה בלבד) והקשה והכנסת פרטים בעצירה ופשוט הכל קטן, לא פעם מפספסים לחיצות (מה זה גודל המקלדת הזאת?!) ושלא תטעו אני עם פאבלט 7 אינצ'.

בנוסף אין זום למפה וההבדלים בין קרוב, רחוק בינוני הם פשוט לא מורגשים.

אני מצטער בכלל שעדכנתי את התוכנה שאגב כבר מלפני שבוע.

אם נציגי igo מעוניינים בחו"ד אמיתית והצעות לשיפור ממישהו שכבר 5 שנים עם התוכנה ונסע איתה כ 120 אלף ק"מ אשמח לעזור.

יום טוב

• תוכן חדש...