Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורדה החינמית מוגבלת ליומיים. מי שמוריד, האפליקציה שלו לנצח. עד היום יש את הגרסה שניתנה במתנה בפסח לפני 3 שנים.

• תגובות 269
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפעלתי היום את nextgen בנסיעה במסלול מוכר (ואופטימלי). שמחתי שהיא רצה בלי בעיה על Galaxy Note4 (הפרימו הישנה לא עבדה תקין במכשיר זה). פחות שמחתי לגלות שבין 7 המסלולים שהציע התוכנה (4 מהירים+ ירוקי + 2 קצרים) לא היה המסלול האופטימלי הנ"ל. יתר על כן - כשהתעקשתי לנסוע במסלול הזה, התוכנה כל הזמן ניסתה להפנות אותי למסלול אחר - ארוך יותר ופקוק יותר.

דבר נוסף - מאגר המיקודים שבזיקורן התוכנה ישן (5 ספרות), לא מלא ולפעמים אף שגוי: לא מצאתי את מיקוד האזור שלי, ואחרי חפירות גיליתי שלאזור הזה משויך מיקוד אחר.

ועוד: תוכנות מודרניות צריכות לתמוך בעריכת הקלדה. אם טעית בהקלדת כתובת, אי-אפשר להחליף רק את האות השגויה - צריך למחוק את כל שמופיע אחריה.

מקווה שאלה חבלי לידה שיתוקנו בהמשך.

פורסם
ההורדה החינמית מוגבלת ליומיים. מי שמוריד, האפליקציה שלו לנצח. עד היום יש את הגרסה שניתנה במתנה בפסח לפני 3 שנים.

לדעתי אתה טועה.

כבר הורדתי פעם תוכנה מוגבלת בזמן שכשניסיתי לשחזר אותה אחרי שנמחקה זה היה אפשרי רק בתשלום.

זה למרות שבגוגל היא הייתה רשומה כקיימת.

פורסם

ceyal לא טועה. יש (או, יותר נכון, הייתה) לי את הגרסה שניתנה במתנה לפני 3 שנים. לא פעם הסרתי אותה (ותמיד יכולתי לשחזר), לפני שנה גם התקנתי בספרטפון החדש, תמיד היו עדכוני תוכנה/מפות, וכעת התוכנה כבר עודכנה ל-nextgen ללא תשלום.

פורסם

ויטלי כדאי שתרשום את מה שאתה חושב בדף הפייסבוק שלהם.

ולגבי התשלום, אין כאן צודק או טועה. הכל תלוי איך מפתחי האפליקציה מגדירים אותה. אם זה לנסיון אז אפשר להוריד את האפליקציה ללא תשלום אבל לאחר x זמן שיוגדר היא תדרוש כסף להפעלה.

אם היא מוגדרת כחינם היא תישאר אצל מי שהוריד אותה אלא אם ישנו את מספרי מפתחות התוכנה שמוגדרות כחינם לכאלה שבתשלום.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

סיימתי עכשיו נסיעה לכיוון ירושלים דרך כביש מספר 1 והשתמשתי ב-IGO החדשה

לצערי דיווחי התנועה לא עובדים כראוי. עמדתי בפקק ענק בכביש 1 ובתוכנה אין לו כל זכר

Screenshot_2016-06-22-22-48-18-502.jpg

באותו רגע פתחתי את וייז ושימו לב להבדל בזמן ההגעה המשוער

Screenshot_2016-06-22-22-48-57-865.jpg

לאחר כ-10 דקות באמת דיווחי התנועה הגיעו גם ל-IGO...

Screenshot_2016-06-22-22-57-48-734.jpg

אז...אני בהחלט זוכר ל-IGO חסד נעורים אך כיום בעולם אינטגרלי ומקושר החסרון של עדכוני תנועה בזמן אמת מתגמד לעומת כל שאר היתרונות.

פורסם

יצא לי לנווט עם התכנה החדשה ביומיים האחרונים.

בנושא זיהוי קולי, הקראת הכתובת לצורך חיפוש, מגניבה, למרות פספוסים קלים מידי פעם. זה גם לא נורא להקריא את שם העיר תחילה, עניין של הרגל.

בנושא מנוע הנחיה קולית חכמה (Text To Speech - TTS), להכרזת שמות רחובות וכבישים בעברית, זה נחמד, אבל גם מעצבן. לא סתם אמרו ש"עברית שפה קשה".

השיבושים בהגיית שמות חלק (גדול) מהרחובות מוריד מהערך המוסף של התכונה הזו. אם הייתי נוסע בעיר זרה ושומע את שם הרחוב בהגיה של התכנה, מילא, אני לא מכיר את השם ומקבל אותו כפי שהוא, אבל בעיר שלי, שברור לי שיש שיבוש, בהתחלה גיחכתי אבל בהמשך זה גרם לי לרצות לחזור לנוסח המוכר של "בעוד 150 מטר פנה ימינה", בהפתעה, בלי לדעת את שם הרחוב.

אפילו את המילה "יעד" בסיום הנסיעה ("הגעת ליעד"), הגברת כרמית לא מבטאת נכון.

יצא לי בעבר לנווט עם TTS באנגלית, ושם זה היה ליגה אחרת, ההגייה הרבה יותר נוחה, ולכן מדויקת.

הערב, בדרך הביתה, למרות שבהגדרות מסלול מוגדר לי "מהיר", התכנה החליטה לקחת אותי בדרך שמבחינת מרחק היא גם ארוכה במעט, אבל מרובת רמזורים. לא, לא היו עומסים בדרך "המהירה".

ראוי לציין שזו לא פעם ראשונה שאני נתקל בתכנון מסלול לא אופטימלי ע"י תוכנת Primo לסוגיה, לעומת iGO8.

פורסם

אם זכור לי נכון אמרו שניתן יהיה להוריד חינם מה-30 לחודש עד ה-4 ביולי. מצד שני אני רואה בגוגל סטור שיש הורדה של ה-next gen כבר עכשיו. לא מבין.

פורסם

מעדכן - הורדתי את ה"גיפט אדישן" ועל פניו הכל ניראה תקין ומלא, אפילו יש אפשרות להוריד חבילת מפות ישראל בחינם.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...