Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספארק 1000 ידנית משומשת לנסיעה בינעירונית

lioridan23
שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מעוניין לקנות שברולט ספארק ידנית 1000

אני מתוכנן לנסוע בערך 70 קמ בין עירוני ביום שישה פעמים בשבוע.הוא יחזיק מעמד ?ומהי צריכת דלק?

מצאתי שנתון 2015 ב 40000 שח ו 28000 קמ

שמור מאוד שנה וחצי על הכביש.

שווה את המחיר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

סקירה של אחד מחברי הפורום- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?573962-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%95%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-2015-1000-%D7%A1%D7%9E-quot-%D7%A7

רכב די בסיסי- מנוע חלש אבל יחסית חסכוני (1-15 נניח), די רועש בבין עירוני, לא הכי מרווח/איכותי וקצת מצועצע, וצריך לקחת את המנוע לגבהים כדי להוציא ביצועים סבירים. אני מכיר בעיה של דוושת מצמד שנשברת במכוניות אלו.

לא סגור אם זה הרכב שהייתי רוצה להעביר בו 70 ק"מ ביום.

3 אופציות לדעתי:

1. לקחת ספארק 1.2, מנוע יותר חזק שזה אומר שיהיה לך נסיעה יותר נעימה- אבל הרכב עדיין רועש וההערה על דוושת המצמד עדיין תקפה,, לכן זו האופציה הפחות טובה לדעתי.

2. לקחת רכב מיני אחר שמתמודד יותר טוב עם נסיעה בין עירונית- פיאט פנדה 1.2, יונדאי I10 דור חדש, סיאט מיי (75 סוס), פיג'ו 108 (קצת מעל התקציב אבל מנוע שרירי יחסית למיני).

3. לעלות בקטגוריה (סופר מיני) ולרדת בשנתון בשביל איכויות שבחלק מהמקרים טובוטת יותר- 208 ידנית (קצת מעל 40K אבל נוחה מאוד ולא חלשה), איביזה/פאביה 1.4, I20 דור קודם ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש ספארק 1.0 ידנית . אתמול נסעתי לחיפה וחזרתי לפת - 200 ק"ק עם הפסקה בחיפה של חצי שעה , לא קאדילק אבל עושה אתה העבודה - מוזיקה טובה מזגן טוב והגעתי הביתה אפילו רעננן ...אבל מסכים עם קודמי - אני נוסע-30 40 קמ ביום כמעט ללא פקקים - לא בטוח שעם 70 קמ ביום היתי מתמיד עם האוטו גם לא עם גירסת 1.2 . האוטו מצטיין בעיר .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב יחזיק ללא ספק מעמד.

צריכת דלק ממוצעת זה 1 ל 14 15.

אל תצפה לרכבים ביצועים , אבל לא גם לעגלה גוססת.

אני חושב שאפשר למצוא רכב עם ק”מ יותר נמוך.

כמדומני יש בפורום מכירה את דגם ה ltz למכירה.

גם מנוע יותר גדול וגם מאובזר יותר.

בהצלחה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך את הדגם החדש ב 48k דרך עסקאות הליסינג 0 ק"מ. מדובר בהנחה יפה יחסית והרבה יותר משתלמת מרכישת רכב בן שנה וחצי מהדגם הקודם ב40K.

איפה יש את המבצע הזה ?

אני לא מוצא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יחזיק מעמד, בוודאות כן.

אבל לדעתי לא מתאים לצרכים שלך, ספארק הוא רכב עירוני יותר מאשר בין עירוני.

במחיר הזה אפשר לקנות רכב גדול, נוח, מהיר, בטיחותי יותר עם צריכת דלק לא שונה משמעותית בבין עירוני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3044 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...