Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה ההבדל בין שני הדגמים של ה i10 שנתון 2014 נפח ליטר.

רק חלונות חשמל?

ומה המחיר הראלי של הרכב אם אני קונה ממגרש (מליסינג).

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הייתי משלם הרבה מעבר ל-30K עבור רכב בן שנה וחצי מהדגם הישן.

אתה חייב לפתוח פער עצבני ביותר בינך לבין דגם חדש - בעוד שנתיים שלוש יבוא מישהו והוא יתלבט בין לקנות את שלך לבין תוספת של כמה גרושים לטובת הדגם החדש והמודרני בהרבה.

הסיבה היחידה שהוא בכלל יסתכל על הרכב שלך - היא מחיר מעולה, שאותו תוכל לתת רק אם תקבל מחיר מעולה עכשיו. אם אתה לא מקבל אותו, שיחפשו פראייר אחר.

פורסם

זו בדיוק הבעיה של רוב מכוניות המיני; איבוד הערך המוחלט שלהן, גם אם גבוה באחוזים, הופך אותן ללא אטרקטיביות לקנייה כיד שניה.

15K כאיבוד ערך נשמע מעט יחסית, אבל מדובר על שליש מחיר המכונית כחדשה, כלומר 33% !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הדגם החדש הגיע לארץ לפני כמה חודשים, הושק בעולם בסוף שנה שעברה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

בדרום אין היצע גדול בכלל!!!

גם אני מחפש רכב קטן באותו מחיר...

עריכה אחרונה על ידי israelil
פורסם

מתחיל עכשיו מבצע חבר בשברולט.

כמדומני הספארק 1.0 החדשה תהייה באיזור ה 50 אלף.

עדיף להשקיע עוד כמה גרושים ולקבל יד 1 פרטית.

פורסם (נערך)

בהחלט יש הבדל, החדשה מרגישה הרבה יותר אוטו , הישנה מאוד אפרורית.

החדשה גם טיפה חסכונית יותר (בהנחה ואתה מתייחס לידנית) , עוד שתי כריות אוויר , תא מטען גדול יותר , AUX (לי לפחות בישנה לא היה) .

מספיק שתשב בשתיהן ותראה איזו קפיצה באיכות ובחווית נסיעה, החדשה פשוט הרבה יותר נעימה.

האינספייר יותר מאובזרת.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
זה ₪49,403 על הכביש לפי קארקוסט

יש הרבה אבזור שניתן לוותר עליו ברכב מוכוון-מחיר אבל כיוון מושב נהג לגובה וכיוון הגה נראים לי כמו שני דברים שאני הייתי מתקשה לוותר עליהם, וב LS אין אותם.

מצד שני, מקבלים עודף מ50 אלף.. ויש BT מקורי.

עכשיו שמתי לב שגרסת LS ערומה לחלוטין. עדיף להשקיע קצת יותר ולקחת את הסנדרו. דרך אגב, איך הרכב?

פורסם
עכשיו שמתי לב שגרסת LS ערומה לחלוטין. עדיף להשקיע קצת יותר ולקחת את הסנדרו. דרך אגב, איך הרכב?

הדאצ'יה סנדרו אחלה רכב !

לקוחות מאוד מאוד מרוצים (קהילת דאצ'יה בפייסבוק)

פורסם

יש כמה דברים מרגיזים אבל שום דבר שיגרום לי להתחרט על הקניה, בינתיים אני מבסוט

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...