Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לידיעת בעלי סיטרואן קקטוס שטרם הצטרפו למועדון-

רשימה מרכזת של ספקים שותפים-

1. המוסך המרכזי מתחם שורק, ראשל"צ, בצמוד לאיקאה - הצעה לחברי המועדון לטיפולים בסיטרואן קקטוס וחבילת הטבות נוספות בשירות.

2. סוכנות ביטוח "לוביט" - תנאים מועדפים לחברי המועדון בביטוח סיטרואן קקטוס.

3. מוסך "גזית" חיפה - הצעה לחברי המועדון לטיפולים בסיטרואן קקטוס.

4. מוסך "איי-קאר" יהוד - הצעה לחברי המועדון לטיפולים בסיטרואן קקטוס.

5. מוסך "שרותון" ראשון לציון - הצעה לחברי המועדון לטיפולים בסיטרואן קקטוס.

6. אפי שטרית - יבואן של ציוד ומיתקונים לרכב וקמפינג - הצעות מיטביות לרכישת פסי רוחב, מנשא אופניים וארגזי ציוד לגג.

7. פרץ פנחס - יבואן ומשווק חומרים ואביזרים לטיפוח הרכב - מדריך דיטיילינג מקצועי ומציע חומרים ואביזרים במחירים מיוחדים לחברי המועדון.

8. ווקס קרנאובה אמריקאי - Harly Wax בהספקה ישירה מהמשווק הבינלאומי ג'וני וודס באנגליה, במחיר מיוחד לחברי המועדון כולל משלוח מהיר לישראל.

סרקו את הקבוצה בפייסבוק לצפייה בהצעות המפורטות.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

חברות וחברים, היום היה יום טוב למועדון!

נפגשתי עם מר דורי מנור, יו"ר קבוצת לובינסקי, יחד עם מר יריב קריים, מנהל מותג סיטרואן. הצגתי לדורי את פעילות המועדון, את שיתוף הפעולה לו אנו זוכים ממנהל המותג, ממוסכים ברשת ומנציגי מכירות.

זכיתי לקבל מדורי את ברכת הדרך להמשך שיתוף פעולה ויריב קיבל אור ירוק מיו"ר קבוצת לובינסקי לעשות כל שבאפשרותו למען הצלחת המועדון, העצמת חוויית הבעלות שלנו על הקקטוס והמשך פעילות משותפת פוריה לשני הצדדים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לידיעת בעלי סיטרואן קקטוס-

לתשומת לבכם, כתובת קבוצת המועדון בפייסבוק השתנתה. הכתובת החדשה בחתימה למטה.

טיול האביב של המועדון יתקיים ביום שבת, 28/4/18 ברמת הנדיב סמוך לזכרון יעקב.

בצמוד לכניסה לגני הברון רוטשילד המדהימים ביופיים, יש שטח מוצל לפיקניקים עם שולחנות, ספסלים, מים זורמים, מותר להדליק מנגל, יש חניון מסודר ובניין שירותים נקיים(!).

הכניסה ללא תשלום והמקום פתוח בשבת עד 17:45.

נתכנס בחניון שמול הכניסה לגנים בשעה 11:00, נתארגן באזור הפיקניק ונצא לטיול בגנים שנמשך כשעה עד שעה וחצי, (תלוי במסלול ההליכה), בין ורדים, מזרקות וצמחייה בגנים מטופחים.

(לתשומת לבכם - אסור להכניס בעלי חיים ואוכל לגנים)

לאחר מכן נתכנס לאכול באזור המיועד לפיקניק שמול הכניסה לגנים.

כל אחד יביא מביתו את מה שהוא רוצה, נכבד זה את זה באוכל ובמשקה. מומלץ מאוד להביא מנגל ובשרים על האש.

אני אגיע לחניון חצי-חינם במערב ראשל"צ בשעה 9:30 ונצא לדרך בשיירה מסודרת בשעה 9:45.

למי שטרם ראה, שיירת קקטוסים צבעונית זו חוויה לכל הנוסעים בכביש החוף.

להתראות בכיף שלנו!

השנה, שי היבואן לובינסקי באדיבות יואב קריים מנהל מותג סיטרואן, הוא תיק נסיעות ענק וממותג סיטרואן.

כל בעל קקטוס שיגיע לאירוע יקבל ממני את התיק.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תגיע לארוע המפורט מעלה ונשמח להיפגש אתך.

לגבי ההצטרפות לקבוצה, אפשר לפתוח חן פייסבוק עם מינימום פרטים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

לא. וגם לא צריך. האוטו זריז מאד בגלל המשקל הנמוך והמומנט החזק. השלדה והבלמים מגבילים מהירות סופית ל 185 קמ'ש. תגבור המנוע יחייב טיפול הולם בבלמים.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

שמעתי שאנשים עשו זאת. לעניות דעתי מדובר בהחלטה לא נכונה שלהם (לא רוצה להשתמש במילה הראשונה שעברה לי בראש...). הרכב פשוט לא בנוי לזה. בקו ישר אין לו בעיות וגם לא רגשי נחיתות, בכביש מפותל אני מרגיש שהמנוע החזק פשוט יכול להביא את הרכב בלי מאמץ למהירות שפשוט לא מתאימה לתנאי הדרך, לכן אני לא מבין איפה נדרש השיפור.

התנסותי האישית היא עם מנוע הדיזל, אבל יצא לי לנהוג ביום שהיה בשורק בדגם הטורבו בנזין וכבר אז המנוע הרגיש לי קצת גדול על השלדה של האוטו.

פורסם

אכן הדיזל והבנזין המטורבת חזקים דיים.

הבנזין האטמוספרי (הדגם שאצלי) מספיק בהחלט, אבל לא יותר מזה. יותר כח לא היה מזיק.

אבל אני האחרון שיחשוב על כאלה דברים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

בדגם החדש אם אינני טועה, הרכב מגיע עם 130 כס .

לא יודע אם הרכב מסתדר או לא,יכול להיות שלא.

בגלל זה בוחן ושואל.

פריג'י לא אמרתי שנדרש שיפור, שאלתי עם מישהו שיפר.

אבל חשובה לי דעתך ודעת חבריך.

שואל אם מישהו עשה ויש לו מה להוסיף בנושא, כי

אותי זה מעניין ומסקרן. זה שהבלמים לא מתאימים או כן,

אינני יודע (גם פה לומד את הנושא...מעניין!).

אני מחפש רכב לפרוייקט קטן והקקטוס קורץ לי ומחפש עניין ורקע...

או רכב לכביש, או כאילו רכב שטח.citroen-c4-cactus-adventure-concept.jpg

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

אני מבין שלהפוך רכב כזה ואת היעוד שלו, זה מוגבל.

אינני ילד,אבל בנשמה עדיין כן :-D.

מבין שלהפוך את הרכב לכאילו ספורטיבי ונמוך זה לא מעניין.

בגלל ביצועיו הפושרים והמוגבלות של הרכב עצמו.

אבל פוזל לכיוון רכב כאילו שטח...מדגיש את הכאילו.

כזה אני, ילד של פרוייקטים.

בכל אופן,רק בודק אפשרויות וחוץ מזה סיטרואן עדיין לא הייתה לי.

פורסם
בדגם החדש אם אינני טועה, הרכב מגיע עם 130 כס .

לא יודע אם הרכב מסתדר או לא,יכול להיות שלא.

בגלל זה בוחן ושואל.

פריג'י לא אמרתי שנדרש שיפור, שאלתי עם מישהו שיפר.

אבל חשובה לי דעתך ודעת חבריך.

שואל אם מישהו עשה ויש לו מה להוסיף בנושא, כי

אותי זה מעניין ומסקרן. זה שהבלמים לא מתאימים או כן,

אינני יודע (גם פה לומד את הנושא...מעניין!).

אני מחפש רכב לפרוייקט קטן והקקטוס קורץ לי ומחפש עניין ורקע...

או רכב לכביש, או כאילו רכב שטח.

אני לא יודע כמה משנה את רמת הביצועים שינוי ניהול המנוע בקקטוס. יש דברים שצריך לנסות, אבל יש כמה מאפיינים שהופכים את הרכב למועמד לא מי-יודע-כמה לשיפורים.

נתחיל אבל מלמה דווקא כן - המשקל הקל. העובדה שהרכב מתנהג היטב, יחסית לכיול המאוד רך וחוסר התחכום של המתלים, נראה לי שקשור לקלילות שלו. העברות המשקל קורות לאט, בגלל רכות המתלים, אבל אין תחושה של over-shooting, כמו שיש במכוניות כבדות יותר, כשלא מגיבים באופן מספיק מדוד. גם סרחי העודף נותנים תחושה שהם מינימליים, וההגה לא רע.

עד כאן מה שמתאים.

עכשיו נעבור למה שלא ממש מתאים:

1. הכיסאות. מאוד נוחים לי בנסיעות ארוכות ומהחוזקות של הרכב, אבל תמיכת צד בסיבובים זה לא הצד החזק שלהם.

2. הבלמים. הם לגמרי מספקים, אבל לא יותר מזה, ויכולת השדרוג שלהם, כך נדמה לי, מוגבלת, בגלל התופים מאחור.

3. המתלים. כאמור, השילוב בין הכיול לקלילות השלדה יוצר התנהגות טובה ונוחות טובה מאוד, אבל המתלים חושפים את חוסר הפרוגרסביות שלהם כשנתקלים במשטח לא אחיד על ציר הרוחב של הרכב. אז נוצר נדנוד לא מרוסן, שחושף שכשהבולמים נתקלים בעומסים לא שווים, הם לא מרסנים מי-יודע-כמה.

בקקטוס החדשה יש כבר בולמים טובים יותר, ולהבנתי ייתכן שאפשר יהיה לשדרג. זה דווקא מעניין.

4. יחסי ההעברה בגיר מכוונים לגמרי לחיסכון. ההילוך השלישי הוא ישיר (בטורבנזין), והרביעי והחמישי הם כבר הילוכי שיוט. העברת ההילוכים סבירה, אבל לא מבריקה. זה אומר שמי שלא אוהב לבחוש בהילוכים יכול להסתפק בהילוך שני ושלישי לרב המהירויות החוקיות, בלי צורך לבחוש הרבה בעיר, אבל אני לא יודע כמה תוספת כוח תבוא לידי ביטוי עם גיר עצלני כזה.

עם זאת, עוד כוח אף פעם לא מזיק, מקסימום לא מנצלים אותו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו פה סיכם באופן מעולה ואני מסכים עם כל מילה.

עוד לא הגעתי לרמת תובנה כזו בנוגע לרכב, אין לי אותו מספיק זמן, אבל כשחושבים על הסיטואציות אחת-אחת התיאור מדויק להפליא.

• תוכן חדש...