Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב 0 ק"מ משלמה SIXT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני על סף רכישת קיה סיד סטיישן 0 ק"מ משלמה SIXT.

אני לא מכיר יותר מדי את החברה הזו - לא לטובה ולא לרעה. האם יש סיבה להתרחק מהם? או שאפשר להתקדם עם הקנייה בלב שקט?

פורסם

טלקאר נותנים רק 3 שנות אחריות למי שקונה 0 ק"מ.

מעבר לכך, שלמה סיקסט היא יבואני רכבי אופל וחברת השכרה גדולה ומוכרת.

מהרגע שאתה סיימת עם הרכישה וקיבלת את הרכב אתה מתנהל מול היבואן ולא מול שלמה סיקסט.

אם הציעו לך עסקה טובה, לא הייתי מהסס.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רכב ליסינג נישמע די מבטיח אבל מה יהיה בזמן המכירה שלה כשה יהיו רכבי ליסינג חדשים ,יבואני הרכב מוכרים אותנו לליסינג שניהם מרוויחים ואחד מפסיד . במקרה הזה שניים מרוויחים יבואן וליסינג ומפסיד אחד לקוח .

ויש מצב שמדובר במלאי רכב שהיבואן לא בטוח לגבי מכירתו ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אנחנו קנינו מאזדה 2 משלמה סיקסט. עבר חלק. לאחר ויכוחים והצגה של הצעות מחיר זהות מחברות אחרות קיבלנו שני טיפולים חינם, חיישני רוורס ומיכל דלק מלא.

חשוב לקבל אישור שהרכב נקנה מאפס קילומטר לשם הפעלת ביטוח עתידית או מכירה עתידית.

מלבד זאת, העסקה הספציפית של הקיץ סיד מאוד משתלמת כי ההנחה משמעותית ותחזיר את עצמה. נכון שמפסיים את האחריות המורחבת, אך מצד שני יש לה כך כך הרבה אותיות קטנות שזה לא כזה הפסד גדול.

אם צפויה לך נועה גבוהה מומלץ לשקול את גרסת הדיזל- עולה 10 אלף יותר אך יחזיר את עצמו בדלק וגם סביר שתשמור על הערך יותר טוב. בהצלחה!

פורסם

תודה על התשובות.

לדעתכם יש צורך בבדיקה במכון לפני התשלום כדי לוודא שאין שום בעיה או שזה מיותר לחלוטין וסתם יבזבז לי 500 ש"ח?

פורסם
תודה על התשובות.

לדעתכם יש צורך בבדיקה במכון לפני התשלום כדי לוודא שאין שום בעיה או שזה מיותר לחלוטין וסתם יבזבז לי 500 ש"ח?

אתה קונה רכב ביותר מ100 אש"ח.

עדיף שתבדוק. גם רכב חדש יכול לקבל נזק בהובלה, ולעבור תיקון חאפרי, או להינזק בצורה כלשהי בזמן שהוא עומד במגרש בשמש/גשם/ברד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...