Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו התנסה עם מקלט כזה? איזה חברה איכותית עם קליטה חזקה של gps גם באזורים סגורים? מחפש משהו במחיר סביר ועם נעילה וקליטה חזקה ומדוייקת מאוד מישהו התנסה עם אחד כזה?

תודה לעונים.

פורסם

רק מקלט אתה צריך ? למה ? וכשאתה כותב איזורים סגורים, למה אתה מתכוון ? בד"כ, בתוך מבנים, מנהרות, חניונים תת קרקעיים אין קליטה כי המקלט ללא "קשר עין" עם הלווינים ואינו קולט . בכל מקרה , אם אתה באמת מתכוון למקלט , יש לי של גלובסאט ב 100 ש"ח

https://www.amazon.co.uk/Globalsat-BT338-x-trac-bluetooth-receiver/dp/B00092759S

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אני צריך רק מקלט שיתחבר לטבלאט ומחשב נייד שאמרתי איזורים סגורים לא התכוונתי לתת קרקעי התכוונתי נניח בבית, מתחת לגשרים ארוכים, מנהרות וכדומה.

לגבי המקלט שהצעת הוא ננעל מהר? עד כמה הוא מדוייק? הוא מחברה ידועה לטובה? אני מחפש משהו איכותי.

פורסם

המכשיר מאד טוב ובזמנו, גלובסאט היתה מהיצרניות הטובות ביותר.

פעם אחרונה שהוא הופעל היתה לפני כמה שנים טובות אז אני לא יודע אם הוא מהיר או לא אבל תכלס, כשקניתי, זה היה הטוב ביותר שכסף יכל לקנות.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

מצטרף להמלצה על globalsat. בזמנו השתמשתי בדגם bt-359 שלהם עם הסמסונג גלקסי הראשון. הקליטה והדיוק בו היו טובים משמעותית מהסמסונג.

פורסם
אני צריך רק מקלט שיתחבר לטבלאט ומחשב נייד שאמרתי איזורים סגורים לא התכוונתי לתת קרקעי התכוונתי נניח בבית, מתחת לגשרים ארוכים, מנהרות וכדומה.

לגבי המקלט שהצעת הוא ננעל מהר? עד כמה הוא מדוייק? הוא מחברה ידועה לטובה? אני מחפש משהו איכותי.

gps לא עובד בתוך הבית.

אתה מנסה להוסיף GPS למחשב?

זאת הכוונה?

פעם קניתי אחד כזה מאיביי.

windows 10 דפק לי את ה bluetooth במחשב ואני לא מצליח להתחבר לשום דבר

אייל

• תוכן חדש...