Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מסלול - הרשמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסלול לא קל ומאד איטי. לא חושב שעברתי שם 80 קמ"ש, ואם כן - אז לא בהרבה. אבל שוב - לדעתי הערך ההדרכתי שלו מעולה.

כדי לסגור את עניין קוטר הסיבוב - ב-156 2.5 זה 11.6 ובפניה הצפופה ביותר היה לי יותר קל אתה מאשר עם הג'ולייטה שלי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 225
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כדי לסגור את עניין קוטר הסיבוב - ב-156 2.5 זה 11.6 ובפניה הצפופה ביותר היה לי יותר קל אתה מאשר עם הג'ולייטה שלי.

עשית את בית שאן עם ה 156?

תסתכל על הפינה העליונה משמאל זה נראה כמו מעבר לקארטינג בלבד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן, אחד המקצים כשהיינו שם לא מזמן חבר ברוב אדיבותו פירגן לי 156 2.5. הקודמת שלי כבר ז"ל הרי...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אחלה, אם כך, אנסה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הייתי שם לפני חודש~

מסלול מתעתע - במבט ראשון הוא נראה צפוף מדי, עשה לי רושם ראשוני של 'מה אני עושה כאן בכלל'.

כבר במקצה הראשון התבדיתי, המסלול אכן צפוף, אבל לא 'מדי'. הוא מאוד טכני ואפשר ללמוד בו לא מעט.

לדעתי בהחלט שווה הגעה, המחיר הוגן והמסלול מהנה. אני לא אוכל להשתתף הפעם אז תהנו :mm_yeah:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

למרות שמאוד רציתי לבוא ואני עם רכב מתאים לשם שינוי כנראה שהפעם זה לא מסתדר, אז אני מקווה שברורב יהיה עוד אחד שאליו אני אגיע.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא מבין את הקטע. כל הקטע וההנאה זה טכניקה ולא מהירות. חלאס נמאס מלפחד מרוכבי אופניים או אופנועים או חיה שתקפוץ, רוצה לנסוע קצת בסביבה סטרילית. מהירות צאו לאיילון תרביצו 240. לא כזה כיף. אני מאמין שנהנה שם גם אני עם הקורסה וגם אנשים עם רכבים גדולים יותר.

פורסם

נראה באמת מסלול שמצריך עבודת הגה רבה וטובה, אגב נראה שאפשר לשמור שם על הילוך שני לאורך כל המסלול (כמעט בכל רכב),זה נכון?

Miata ND2

פורסם
נראה באמת מסלול שמצריך עבודת הגה רבה וטובה, אגב נראה שאפשר לשמור שם על הילוך שני לאורך כל המסלול (כמעט בכל רכב),זה נכון?

תיבת ההודעות הפרטיות שלך מלאה.

פורסם
הבטיחו בינתיים את מקומם:

ניקו פ.

David32

oren99

liorwohl

Smiro

HyperViper

Ray71

shayy

DJI

חבר של oren99

יוסי פרנקוס

itaysamuray

Or05230

אלעד

misterb

Hayuk

boom 123

פורסם (נערך)
יש תיכנון לעוד ימי מסלול כאלה?

כרגע לא, כי עוד לא התקיים הנוכחי, אבל אם הכל יהיה נחמד ומהנה כמו שאנחנו מצפים, אז לא רואה סיבה שלא יהיו כאלו בעתיד הקרוב.

בסוף מדובר ביוזמה פרטית, אז קשה לייצר כאן משהו קבוע או לתכנן מספר ימים מראש. אחד אחד :)

כמובן שאחרי ה-6.5 נחזור לדווח ולעדכן, ולאחר מכן יהיה נורא פשוט לבדוק היענות באמצעות הפורום.

אני מאמין שאם תהיה היענות, בהחלט ניתן יהיה לארגן ימים נוספים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...