Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערן , יש אנשים שמרגישים הבדל ויש כאלו שלא.

ייתכן שאלו שלא מרגישים הבדל צודקים כי מקדימה אין שום השחרה.

אבל אני מניח שמישהו שיישב אצלי מאחורה לאחר שהרכב עמד בשמש 10 שעות לדוגמה, ייצא מיד ויעבור לאותו אוטו טויוטה שעמד לידי 10 שעות ללא שום צילונים וחלונות כהים, אני מניח שאתה תסכים איתי מה יהיה ההבדל.

בעלי מקצוע הגונים וככה זה צריך להיות מחזיקים גם מכשיר שמראה מה הפילם וכמה מסנן. אין לך פה שום ויכוח, זו עובדה.

אז יכול להיות שכולם מגזימים כאן לגבי מעלות ו"עכשיו אני יכול לנסוע עם ארוך באוגוסט" אבל בטוח שזה משפיע!

פורסם

אני קיבלתי רכב חדש ללא חלונות כהים, עשיתי חלונות כהים אחורה פלוס שמשה אחורית, ההבדל הוא מורגש ללא ספק,אבל אני אישית מכסה את כל החלק הקדמי(שמשה חלונות וסאן רוף) בסדין, ככה שרוב הרכב מכוסה, הרכב בצבע כהה, וסופג הרבה חום, מאז החלונות שחורים והסדין, זה השתפר פלאים.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם

צריך באמת לקנות מגן שמש חדש.

האוקורדיון הזה של הדר רוזן הוא טוב אבל הוא תמיד מתפורר לי אחרי זמן מה כמו הפשוטים ב10 שקל.

המגן משקפיים מגושם מדי אבל לדעתי הוא הכי אפקטיבי.

פורסם

אושרי, יכול להיות שבגלל שהרכב שלך מעט ישן והגיע עם חלונות בלי שום ציפוי מכאן אתה מרגיש בהבדל.

ברכבים חדשים השמשה הרגילה מגיעה טיפה כחלחלה אפורה כזאת, בקיצור רואים בברור שיש ציפוי כלשהו.

הסיבה שאני אומר את זה היא כי בסרטון שלך רואים ירידה של שני שליש בbtu משמע לא אמור להיות הפרש קטן בטמפ אלא הפרש עצום.

בפועל אני לא מרגיש בדבר הזה ואני עושה מבחן דיי אידיאלי, שני רכבים זהים באותו צבע שעומדים אחד ליד השני אחד עם ואחד בלי ושמע אין הבדל.

הרי בגדול מה שמחמם זה הקרינה ולא האור, אז הצבע לא משחק תפקיד בכל מקרה.

ועל החלונות רשום במפורש את הסננים.

לדעתי החום מגיע מהשמשה הקידמית בלבד וגם אם כל החלונות היו מושחרים לא היה הבדל.

חבל שאין לי את כל המכשירי בדיקה המתוחכמים האלה, באמת שהייתי מצלם לכם מבחן מעשי.

דרך אגב, למי שממש רוצה השחרה גם מקדימה תמיד יש לייזר,שזה פותר את העניין החוקי, כמובן עד גוון מסוים

פורסם (נערך)

יכול להיות שאלו שטוענים שיש שיפור מצפים חומר איכותי על חלון שהגיע יחסית מסנן קרינה ובגלל זה השיפור שמדברים עליו ?

בכל זאת , קח בחשבון שאלו חומרים מקצועיים ביותר ולא סתם סינים או טיוואנים במקומות שמכבדים את עצמם ומאחורי כל פילם כזה יש חברה ענקית שמייצרת בטכנולוגיה גדולה מאוד את הפילמים האלו כך ששקר זה בטוח לא. השאלה האם ההבדל בפועל אצל בנאדם מורגש או לא זה סיפור אחר. אני לא רוצה להצתדק וללכת ראש בראש אבל ייתכן שהרכב שאתה מדבר עליו עשה בשקל 90 השחרה וכבר שמעתי שפילמים זולים מאוד מחממים הרכב יותר.

זה פשוט נראה לי מוזר שהמון אנשים מרגישים הבדל (בפורום למשל) ושאם יש לי צל גדול מאחורה כרגע זה לא יהיה יותר נעים מאשר אותה טויוטה ללא כהות וצילונים.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אגב להשחרה לחלון האחורי יש יתרון בחושך,רכבים מאחור שנוסעים באור גבוה לא מסנוורים.:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שלא...לפני כמה ימים זה קרה לי, זה חדר גם את הפילם וגם את הוילון. מוזר! אבל כמובן לא כמו בלי.

יש השחרו שהן 100 אחוז אטומות, זה בד"כ הפילמים הכי גרועים ופשוטים שיש.

פורסם

אצלי זה מקורי עם הספייס סטאר,אני רואה שהנהג הדליק מאחור אור גבוה אבל לא מסנוור בכלל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלי ברכב החלונות מושחרים מהפס יצור. (חלק אחורי בלבד)

כנהג יותר נעים לנהוג בלי שמש בעורף, בחלון הנהג יש לי מגן שמש מרובע שנכנס בול ללא הפרעה למראה השמאלית. (ממליץ)

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

• תוכן חדש...