Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלמרה 2004 נכבית לפעמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

תקציר מנהלים:

הרכב נכבה מדי פעם בעמידה/גלישה בפקקים, חושד שקשור לדלק.

זהירות חפירה,

לפני כחודשיים בזמן שזחלתי בפקק המנוע נכבה לפתע (פעם ראשונה ב 3 שנים אצלי), במיכל הדלק היה בערך רבע, האוטו הניע בנגיעה ונסע עוד 40 ק"מ באותו ערב בלי בעיות.

כעבור שבועיים, אותו דבר, 50 מ' מאותו מקום (זה בדרך מהעבודה), במיכל היה יחסית הרבה דלק (מעל חצי) שתדלקתי בסדש בת-ים (כמעט תמיד מתלדק שם), להבדיל מהפעם הקודמת שתדלקתי בתחנה של חברה גדולה איפשהו בתל אביב.

בשישי האחרון הייתי כבר בקו האדום ולא היה לי זמן להכנס לבת ים לתדלק אז ביציאה מחולון (תחנה של חברה גדולה) תדלקתי 50 ש"ח, ביציאה מהתחנה הרכב נכבה. אחרי זה נסע 70 ק"מ בלי בעיה, בחזור תדלקתי שוב בסד"ש בת-ים.

היום, (המיכל כמעט מלא) הרכב נכבה בפקק.

בערך 113,000 ק"מ על השעון.

מי החשוד המיידי? מה לבדוק?

פורסם

יש שם מחלה של חישן קראנק.. היתי ממליץ לך אם יש לך אפשרות להחליף לבדיקה. ולראות מה קורה לאחר מספר ימים.

בלי שום קשר בדגם הזה קורה גם שהמצוף של הדלק הוא יחסית גבוה, וברגע שהרכב יראה לך שיש דלק אמצע לקראת הסוף,, אז בפועל אין כמעט דלק.

הסעיף השני לא קשור לכיבויים באמצע הרכב פתאם

פורסם
שניה אני אשלוף מהמגירה חיישן קראנק ספייר :)

אצלי המד דלק מדויק בצורה מפתיעה.

אל תשלוף מהמגירה תלך לפירוקיה תשאל כמה עולה - ותשאל כמה עולה במידת הצרך אם אתה מחזיר " משכיר " את החלק.

לא דבר מסובך.

פורסם

עכשיו עשיתי נסיעה קצרה, הרכב פשוט נכבה כשעוד היה בתנועה וסירב להתניע במשך דקה.

איפה קונים חיישן כזה? אני חייב את האוטו לסופה"ש.

פורסם

במוצ"ש אחרי נסיעה אשדוד-חולון-רמת גן, האוטו סירב להניע אחרי שעמד כחצי שעה, הקודנית השמיעה צלילים תקינים, המצבר בן פחות משנה, אבל לא היה סטרטר בכלל.

לאחר ייעוץ קצר עם נציב הכנופיה, ידית בורר ההילוכים הועברה לניוטרל והרכב הניע בלי בעיה.

יש מצב שהתקלות קשורות? או שכנראה מדובר בתקלות שונות בתזמון גרוע?

פורסם

הסאגה ממשיכה,

נסענו בצהריים לב"ש, סיימנו את כל הסידורים והנבלה לא מניעה.

התייעצות עם הכנופיה, נבדק שהכבל גיר מזיז את המנוף ושם הרעיונות נגמרו וחיכיתי שעתיים עד שהמחלץ יגיע.

הגענו עם המחלץ לאוטו, הניע בקלות בניסיון הראשון (בפארקינג).

למישהו יש רעיונות?

פורסם

לא החלפתי שום דבר, אני נוקט בגישה פסיבית עקב שלל סיבות אישיות.

אין לי דרך לשחזר אף אחת מהתקלות האלו, עכשיו חזרתי למרכז והאוטו הניע בקלות אחרי כיבוי.

פורסם
לא החלפתי שום דבר, אני נוקט בגישה פסיבית עקב שלל סיבות אישיות.

אין לי דרך לשחזר אף אחת מהתקלות האלו, עכשיו חזרתי למרכז והאוטו הניע בקלות אחרי כיבוי.

אם אתה בספק לגביי החיישן קראנק ההוא, אתה יכול להתחיל לבטל קודנית ולהמשיך הלאה לראות תגובה.

למרות שאני עדיין חושב לפי תיאור התקלה שזה כנראה חיישן קראנק, בהתחשב בכך שזה קורה לסוגי רכב האלו .

• תוכן חדש...