Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הבנתי.

אתמול עשיתי טיפול שנתי לגולף 2010 שלי, כמובן על חשבוני.

הבוקר, לקחתי את הרכב של אישתי, גולף חדשה בת 7 חודשים, שנסעה 15K ק"מ לטיפול ראשון. כשרכשנו את הרכב, קיבלנו הטבה של "טיפול ראשון חינם".

לקחתי את שתי החשבוניות ליד, ושיחקתי "מצא את ההבדלים". מצאתי.

מסנן השמן מאתמול, זה ששילמתי עליו מכספי, הוא "מקורי". מסנן השמן מהיום, של הטיפול חינם, הוא תחליפי. כמה כבר היבואן חסך עלי, 50-60 ש"ח? זה מצדיק את השימוש במסנן חלופי ולא מקורי? נכון שזה מסנן חלופי שמאושר לשימוש ע"י היבואן, אבל בכל זאת...

פורסם

זה מזכיר לי בעלי מקצוע שעושים מבצעים הקוסמים לעין ולארנק, אתה מגיע ומבין שזה מבצעים על חומרים פחות טובים.

צריך לשים לב טוב טוב ולא להתלהב מכל מבצע או מכל דבר שנראה טוב מדי.

פורסם

כשאתה אומר תחליפי - הכוונה שמו לך מסנן סיני או מסנן oem (mann , mahle וכד') אם שמו לך מסנן סיני - באופן בהול תחליף למסנן mann או מקורי, אם שמו לך מסנן סיני במוסך מורשה יבואן זה ביזיון לשמו ! אם זה oem אז זה בסדר, אני עשיתי טיפול ראשון חינם על חשבון היבואן ושמו לי מסנן מקורי (סיאט איביזה 2015) אבל הראתי להם את השובר רק בסוף הטיפול...

• מצחיק 1

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

יש שרשור מקביל לגמרי במקרה על אותו יבואן שמשווק חלפים תוצרת סין תחת השם 'OEM', מחזק המלצה לבדוק אם זה מקורי או לא

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ברור לי שהמקרים קצת שונים, רק ציינתי את נושא השרשור ההוא

אם מדובר בפילטר תחליפי מאותו סגנון כמו שם - לי זה היה מפריע

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

זה מה שניקרא "אין ידיד נאמן מכסף מזומן וכמה שיותר ליבואן". למה מורשה יבואן מחזיק פילטרים תחליפיים בכלל? הוא לא אמור להחזיק רק מקורי? כדי לשים את התחליפי בשוברים האלה?

פורסם

אצלי זה היה ללא שובר, זה הופיע במחשב שירות הלקוחות.

זו גם לא דרך ההתנהלות שלי, הכל על השולחן. קבעתי תור מראש ליום שנוח לי, והודעתי שמדובר בטיפול שהובטח לי, שיהיה להם זמן לאמת את זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה מורשה יבואן מחזיק פילטרים תחליפיים בכלל? הוא לא אמור להחזיק רק מקורי?

למה? כי אנשים מתלוננים שלטפל ביבואן זה יקר.

אז את הבורקסים, פינת הקפה והYES בחדר ההמתנה אי אפשר לקצץ,

על יועצי שירות (למה צריך יועץ שירות בפאקינג מוסך) אי אפשר לוותר,

גם את המזכירות של מנהל המוסך והסגן שלו לא רוצים להעיף,

המכונאים שעובדים על הרכבים כבר מראש מקבלים שכר מינימום,

אז הדבר היחיד שאפשר לחסוך בו ורוב הלקוחות לא ישימו לב - החלקים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה? כי אנשים מתלוננים שלטפל ביבואן זה יקר.

אז את הבורקסים, פינת הקפה והYES בחדר ההמתנה אי אפשר לקצץ,

על יועצי שירות (למה צריך יועץ שירות בפאקינג מוסך) אי אפשר לוותר,

גם את המזכירות של מנהל המוסך והסגן שלו לא רוצים להעיף,

המכונאים שעובדים על הרכבים כבר מראש מקבלים שכר מינימום,

אז הדבר היחיד שאפשר לחסוך בו ורוב הלקוחות לא ישימו לב - החלקים.

הבעיה שגם אם ישימו חלפים סינים זה עדיין ייצא יקר אצל מורשה היבואן. אז לא תפרגנו בחלקים מקוריים אם כבר פינקתם בשובר?

• תוכן חדש...