Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב בן 3 בצבע מטאלי (אפור-כחול), ויש על מכסה המנוע מספר מכות קטנות (פחות מ-1 ס"מ קוטר, אבל די עמוקות), כנראה בגלל אבנים קטנות שעפו עליו במהלך נסיעה. מלבד העובדה שזה מציק בעין (הצבע ירד), אני חושש שהחלודה תתחיל להתפשט מעבר למכה עצמה, ולכן מחפש דרך להעלים/לכסות את המכות.

כיצד ניתן לטפל במכות בצורה מקומית, ומה העלות המשוערת? אין לי בעיה שיישארו סימני מעיכה קטנים, העיקר לכסות את החלודה (בין אם זה בצביעה מקומית או בדרך אחרת).

בנוסף, יש בצד שמאל של הטמבון שפשוף (שהשאירה נשמה טובה). השפשוף לא עמוק, אך הצבע ירד.

מכיוון שמדובר בשפשוף קטן יחסית, אני לא מעוניין בצביעה של כל הטמבון, אלא בטיפול מקומי יותר.

האם ניתן לצבוע את השריטה (או לכל היותר את האזור סביבה) מבלי לצבוע את כל הטמבון, ומה העלות המשוערת (אני מודע לכך שיהיו מעט הבדלי צבע, אבל מכיוון שהרכב חדש יחסית, ומדובר בשטח קטן, מאמין שזה יהיה "נסבל")?

אגב, אשמח לקבל המלצות לבעלי מקצוע בתחום באזור בנימינה/חיפה/באר שבע (אם זה באר שבע אז שיהיו פתוחים בשישי).

תודה.

5.jpg

4.jpg

3.jpg

פורסם

בטח מציק.

אני עובר על כל הרכב עם צבע כל חודשיים בערך על נקודות בגודל סיכה. (אמיתי)

פוליש מקומי לניקוי החלודה ויישור הצבע+מעבר על המכות עם צבע תואם על ידי מכחול או קיסם שיניים. (אני מעדיף קיסם)

פורסם

כשאתה אומר פוליש מקומי, הכוונה היא לפוליש עם מכונה במקום שמתמחה בכך? ידוע לך טווח מחירים (והאם כדאי/זול יותר לעשות לבד)?

לגבי צבע - זה משהו שנמכר אצל כל יבואן/מוסך שמבצע עבודות צבע?

פורסם

פוליש ידני, זה מקום ספציפי קטן. צבע לפי קוד של הרכב

ניתן לרכוש אצל פחחים או טופ קולור.

אבל אם אתה לא רוצה להסתבך מחוסר ידע - גש לדיטיילרים מהפורום שיסדרו לך או לפחות יכוונו אותך.

לא חסרים, aderet או oran corolla

• תוכן חדש...