Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת mmi audiq3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לאחרונה רכשנו אוודי קיו 3 2012

יש מערכת מולטימדיה mmi בספר שהגיע עם הרכב רשום שיש אפשרות לחבר לבלוטוס

אבל אין שום דבר לעשות את זה אין תפריט או לחצן של סטאפ בלוטוס

מישהו יודע משהו על זה?

כבר חיפשתי באתרים אמריקאים ויש תפריט חבוי בחלק מגרסאות האודי 3 אך לי אין את הלחצן של הסטאפ)

אשמח לקבל עזרה

תודה מראש

פורסם

הבלוטוס של האוטו עובד כל הזמן, צריך להתחבר אליו דרך הטלפון שלך. אם אני זוכר נכון הבלוטוס בקיו 3 תומך a2dp מה שאומר שאפשר לנגן מוסיקה מהטלפון ולא רק לדבר בדיבורית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
הבלוטוס של האוטו עובד כל הזמן, צריך להתחבר אליו דרך הטלפון שלך. אם אני זוכר נכון הבלוטוס בקיו 3 תומך a2dp מה שאומר שאפשר לנגן מוסיקה מהטלפון ולא רק לדבר בדיבורית.

אתה יודע איך עושים את זה?

כי כשאני לוחצ על הלחצן של הטלפון כתוב נוט אינסטולד אבל אין לי לחצן להגדרות או משהו בתפריטים שנותן לי להגדיר

וכשאני עם הטלפון ומחפשת מכשיר בלוטוס להתחבר אליו אין שום סימן מהרכב

פורסם

בטלפון שלך היכנסי לתפריט של הבלוטוס ותלחצי שיחפש התקנים. הוא אמור למצוא התקן שנקרא audi mmi כמו בתמונה. תלחצי עליו והם יתחברו. יכול להיות שתצטרכי להזין בטלפון סיסמה שתופיע על המסך של האוטו.uploadfromtaptalk1459575684285.jpg

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
בטלפון שלך היכנסי לתפריט של הבלוטוס ותלחצי שיחפש התקנים. הוא אמור למצוא התקן שנקרא audi mmi כמו בתמונה. תלחצי עליו והם יתחברו. יכול להיות שתצטרכי להזין בטלפון סיסמה שתופיע על המסך של האוטו.[ATTACH]455739[/ATTACH]

כמו שאמרתי בתגובה למעלה

הוא לא מראה לי שום התקן

אני עם הבלוטוס פתוח ואין שום דבר.. ניסיתי ממס׳ טלפןנים שונים

אין הטלפון לא מזהה שום התקן וחיכיתי מעל רבעשעה עם כל מכשיר

ציינתי כבר למעלה שבדקתי כבר בכל מיני אתרים אמריקאיים

ןשניסיתי לבד כמה פעמים

הדבר הראשון שעשיתי זה מה שהצעת

אני אמנם בחורה שלא מתמצאת ברכבים אבל בטכנולוגיה אני כן מתמצאת..

(הרכב הוא של הוריי )

פורסם

בכל הרכב הקודם אמר לנו כשהרכב נקנה ממנו שאיןבלוטוס

אבל בספר של הרכב רשום שיש

ובאינטרנט לא מצאתי שום דבר על חוסר בלוטוס בדגם שלהרכב.

פורסם

נשמע לי תמוה מאוד כל העניין..

התמונה שהעליתי היא אותנטית מהטלפון שלי שהיה מסונכרן לדיבורית של Q3 2012.

למיטב ידיעתי (אבל יכול להיות שאני טועה) כל הQ3 בשנתונים האלה היו מצוידים בדיבורית בלוטוס (הרכב שלי ספציפית היה בעל מנוע 2.0T עם 170 כ"ס וברמת גימור לקשורי).

הדברים האחרונים שכדאי לבדוק לפני שהולכים למרכז השירות:

1. תנסי להסתנכרן לדיבורית כאשר האוטו מונע.

2. תסמני בטלפון את האופציה שההתקן יהיה גלוי להתקנים אחרים.

3. עם איזה טלפון את מנסה להתחבר? יצא לי לשמוע שלבעלי אייפון יש לעיתים בעיות בהסתנכרנות. באנדרואיד זה לרוב עובד חלק, הLG G3 שלי והסמסונג גלקסי S3 של אמא שלי התחברו בלי בעיה.

אם כל זה לא עובד, אין מנוס מלפנות למרכז השירות הקרוב לביתכם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

• תוכן חדש...