Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Style אוט' 5 דל' 1.2 - 105 כ"ס גיר DSG

מחיר - 91,000

מיד ראשונה פרטית

הרכב עשה 30 אלף ק"מ

אשמח לקבל חוות דעת על הרכב .

פורסם

רכב מצויין אך תראה מה המחירון שלו על פי לוי יצחק בהתאם לק"מ ולשנה ותחליט על פי זה.

פורסם
רכב מצויין אך תראה מה המחירון שלו על פי לוי יצחק בהתאם לק"מ ולשנה ותחליט על פי זה.

תודה רבה !

לא אמורה להיות בעיה עם הגיר הרובוטי בשנתון הזה ?

אני כל היום קורא כל תסריטי אימה בכל הנוגע לDSG .

פורסם

בשנתון הזה הגיר אמור להיות יציב למרות שפה ושם היו מקרים. חבר נוסע כבר כשנתיים וחצי עם הליאון החדשה ללא שום בעיה. הוא מאוד מרוצה

פורסם

אני ממש אוהב את המראה של הסיאט , לא כלכך אוהב את המראה של הגולף .

והוא רוצה 88700 על הרכב .

ועוד שאלה .

נפלה אות מאחורה כתוב lon במקום leon

אפשר לתקן זאת ?

פורסם
לא, זה בלתי הפיך

מקרה אבוד :lol::lol:

סתם הוא צוחק איתך, בטוח שאפשר לתקן, חפש לך אות דומה ב EBAY בשקל תשעים ותדביק

השילוב 1.2 TSI ו DSG ,, אחד השילוב הכי מהנים לנהיגה שנהגתי עליהם בחיי, ילד בן 28 :wink:

בהצלחה

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

רכב בן שנתיים - סוף האחריות של ה- DSG, לא יודע אם מצדיק כזה מחיר. אם יש לך את זה - אני הייתי לוקח מימון מהסוכנות ורוכש לי חדש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רכב בן שנתיים - סוף האחריות של ה- DSG, לא יודע אם מצדיק כזה מחיר. אם יש לך את זה - אני הייתי לוקח מימון מהסוכנות ורוכש לי חדש.

נאמר לי מהסוכנות שיש אחריות על הגיר למשך 6 שנים

פורסם
נאמר לי מהסוכנות שיש אחריות על הגיר למשך 6 שנים

יש אחריות יבואן 5 שנים על רכבים עם DSG , לאחר כל הפרשה , לפחות על רכבים משנתון של 2013

• תוכן חדש...