Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגרנד וויאג'ר ששאר הנתונים שלה סבבה. רק העניין הזה מטריד מבחינה בטיחותית, שהילדים ישבו על בלוני הגז שמחתחת למושבי האמצע. כדי לחסוך מקום בבגאז'.

יש כאן אולי איש מקצוע שראה מערכת שבנויה ככה?

אשמח לחוות דעת על זה.

תודה

are you a mexican or a mexican't?

(ג'וני דפ, שם, שם)

פורסם

בלונים שמותקנים מתחת למושבים עוד לא יצא לי לראות.

אצלי מותקן בלון בבגאז', ועוד שיטה נפוצה זה במקום גלגל ספייר.

לדעתי אם חס וחלילה יתפוצץ הבלון, המיקום שלו לא ישנה כל כך.

בכל אופן בלוני הגז בנויים כך שיוכלו לספוג מכה טובה ולהתקפל מבלי להתפוצץ.

פורסם

מבחינת סיכון לדעתי זה לא מוסיף סיכון, בהנחה שהצנרת תקינה וכפולה, ללא אלתורים מסוכנים..

חוקי: אני חושב שצריך שזה יהיה מאחורי הנוסעים.

פורסם

האם המערכת רשומה ברשיון? או שמדובר בהתקנה פיראטית.

אם האחרון נכון - לא הייתי מסיע את היקרים לי ברכב הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מתחת למושבים האמצעיים אתה מתכוון בתוך תאי האחסון הריצפתיים, נכון? כן, ראיתי, ולדעתי אין עם זה כל בעיה.

ט.ל.ח

פורסם

עפ"ל המעבדה להנדסת רכב ומכונות בטכניון שנותנת תקנים לדברים האלה, זה לא תקני.

• התקנת מיכל במקום שיצרן הרכב יעד למושב אסורה, למעט מקרים בהם המושב המקורי תוכנן כמושב מתקפל או נשלף למקום יעודי ברכב וכן שמיקום המיכל יהיה מאחורי כל הנוסעים. לא תאושר התקנת מיכל אם ניתן להתקין מושב לידו או מאחוריו.

פורסם

אלה הערות לאישור טכניון ממקרי עבר, אם אני לא טועה מדובר על מיכלי גליל שהותקנו במקום מושבים, כנראה במסחריות למיניהן. פשוט כדי שלא תיהיה גישה נוחה אליו לגעת בו ולהתעסק בו ביום יום, שאנשים לא יתחילו לחקור אותו או להעמיס עליו.

ברכבי הסעים או רכבים עם שבעה מקומות וגלגל חלופי מתחת לרכב, המיכל מתחת לנוסעים שנמצאים הכי מאחור.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...