Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גולן תמחק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע שגולן טלקום בבעיה והעתיד מבחינתה די לא ברור. השאלה השאלתית היא ברמה האישית, במצב שגולן תמחק, האם נאבד את מס' הנייד או שלא. דעתכם .

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה הקשר שגולן תימחק למספר האישי שלך. מספר שלך נשאר שלך עם גולן או בלעדיה.

יש עוד חברות בשוק חוץ ממנה (גם אני מנוי שלה אגב) שאורבות בצד...בחיוך גדול.

פורסם

המספר יעבור לצרפת

;)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בו נסביר שנייה משהו.

חברות לא נמחקות. זה לא חנות מכולת, שמחר תגיע ויש מנעול על השער...

אם גולן תהיה חדלת פירעון, ימונה לה כונס, והוא יתפעל אותה עד למכירת נכסיה, שעיקרן, המנויים.

אלו, במקרה הכי גרוע, יימצאו את עצמם מחר אצל מפעיל אחר (אלו שיישארו...).

יכול להיות גם שיישתלם להישאר, כי המעבר אולי יכלול שימור של חבילת התשלום לתקופה מסויימת, ואם יש דבר אחד ברור הוא: מחירי הסלולר עומדים לעלות.

בינתיים אני ממליץ לעזוב את גולן, כי הכיסוי שלהם, בייחוד ב-data, הוא לא טוב לאחרונה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ההמלצה נדחית :)

בינתיים הגלישה טובה לי בגולן יותר ממה שהיתה לי באורנג, 012, סלכום, הוט מובייל ולפאלפון אני לא עובר עד שישנו שם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

האמת בתקופה האחרונה חברים אומרים לי שחיפשו אותי

ואני לא שומע צלצול, ולא שיחות שלא נענו.

חברה יחידה שאני לא אחזור עליה גם אם אדע שהיא חברה יחידה עלי אדמות,היא -פלאפון.

נוכלים, עם רישיון.

אחרי שאמרתי להם כמה וכמה פעמים (שהם מתקשרים אלי מדגמית) שאין

סיכוי בעולם שאחזור עליהם, הם ממשיכים בשלהם. זה הגיע לרמה שהודעתי להם שאני מלכלך עליהם בכל פורום שרק אפשר (זה נכון, לא כאן עד עכשיו)יום אחד מתקשר עלי אחד שהציג עצמו מנהל שיווק או משהו בדרגה גבוה. אמרתי לו את אותם דברים והזהרתי אותו בתקיפות שלא יעז להתקשר אלי שוב -וכך היה יותר משנתיים. עד שבוע שעבר - שוב חוזר הניגון...

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
ההמלצה נדחית :)

בינתיים הגלישה טובה לי בגולן יותר ממה שהיתה לי באורנג, 012, סלכום, הוט מובייל ולפאלפון אני לא עובר עד שישנו שם.

קצת מוזרה ההצהרה שלך בהתחשב שכרגע גולן רוכבת על הרשת של סלקום.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני משלם כרגע 29 ש"ח עם 10GB ועוד קו שני זהה ב-19 ש"ח (התחייבות למחיר לעוד שנה וחצי).

אני לא מתכוון ללכת לשום מקום...

יש ניתוקים לעיתים רחוקות והאינטרנט לא טס, אבל לא קריטי לי.

פורסם

אצל אישתי נגמר המבצע, התקשרתי לגולן לחדש את המבצע ורצו ממני תשלום חד פעמי של 40 ש"ח:shock:

אמרתי לנציג שעכשיו אני עובר ל012, הוט, חברת שקר כלשהו אז למה להתעקש על תשלום מפגר שרק מבריח לקוחות?

התניידנו להוט מובייל ושגולן ילכו "להתנייד"

• תוכן חדש...