Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גולן תמחק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מדבר על 012סמייל - ספק אינטרנט קוי שיחות בין לאומיות - יש לי עליהם בטן די מלאה.

דווקא על פרטנר (ואני מניח שזה כולל את 012 מוביל) יש הכי מעט תלונות.

במהלך השנים התניידתי הרבה פעמים, תמיד חזרתי לאורנג'\פרטנ012מובייל - הכיסוי הטוב ביותר והשירות הטוב ביותר (או, בשנים האחרונות, הפחות גרוע).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סליחה, double post.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קצת מוזרה ההצהרה שלך בהתחשב שכרגע גולן רוכבת על הרשת של סלקום.

בלי קשר יכולות להיות הגדרות פריוריטי שונות וכל מיני דברים.

עובדה תמיד שבקושי הייתי מצליח לראות וידאו סטרימיניג מיחוץ לבית ולוויז היה לוקח זמן התחברות מה שאין כרגע.

מדובר ב 2 קוים וזה היה ונשאר ככה גם לאחר החלפת מכשיר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כן 012 סמייל.

אבל כל אחד והבטן שלו. אישית לא חוויתי הרבה בעיות. (לא פחות מחברות אחרות)

גם לא מאמין שיש חברת אחת בארץ שאין עליה תלונות -מי יותר ומי פחות.

כי זו התרבות שלנו. (לקחת כמה שיותר ולתת כמה שפחות)

ככה שאנחנו נמשיך להתלונן ונמשיך לשלם, והרבה. במיוחד לחמדנים (אורנג',פלאפון,סלקום)

שרק מחכים לטרף שהחברות הקטנות יקרסו. ולאחר שבוע/חודש מחיר הסלולרי יחזרו לימים האפלים. (בערך כי לא יתנו להם לחגוג על הגב שלנו כמו בעבר)

פורסם

הסיפור של גולן נפלא מבינתי. נראה כי הוא משטה בכולם - מפרק תחנות בסיס במקום לפרוש רשת, לא משלם חובות לסלקום (לפחות זה מה שאני מבין מסיפור המיזוג) וממשיך למכור חבילות זולות מאד, לא יודע מה מחירן בהשואה לעלותן לספק.

היו לו שני הישגים: ריסוק מחירי הסלולר, וריסוק איכות השירות הסלולרי (בעניין האחרון כנראה שמשרד התקשורת סייע לו). אם לפני 10 שנים ישראל היתה אחת מהמדינות המובילות בפרישת רשתות סלולריות מתקדמות היום אנחנו בפיגור של 5 שנים אחרי העולם. לסיפור של גולן יש יותר מפן אחד.

פורסם

מנגד ירדנו מהTOP10 בעלויות סלולר לפי הOECD למקום האחרון, אני זורק פה ניחוש באוויר כשאני אומר שעם חבילות unlimited בשני שקלים לקו שני או 10 שקלים לקו שני - הסלולר אצלנו הכי זול בעולם.

אני ממש לא מתגעגע לימים שבהם ההוצאה השנייה בגודלה במשק בית לא הייתה רכב אלא סלולר, לא יודע מה אתכם.

מצידי שיתפוצצו חברות האפ"ס.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

לא יודע מה קורה בשאר העולם - בפינלנד שילמתי 5 אירו תמורת כרטיס סים פריפייד + שיחות מקומיות ללא הגבלה לחודש + חבילת גלישה, דומני 3 או 5 ג"ב לשימוש משך 3-4 חודשים. במדינות אחרות באירופה חבילה דומה עלתה סביב 15-25 אירו.

נחמד מאד לשלם מחירים זולים - כל עוד מקבלים תמורה. השאלה היא עד כמה חברות הסלולר יצליחו לשמר את איכותן. כאשר הן מגיעות להפסדים, כפי שקורה לאחרונה, המחירים יעלו או שהשירות (אני מתכוון לאיכות השיחה והגלישה, לא למוקדנים) ידרדר, והסביר ביותר ששני הדברים יקרו.

מסכים בהחלט שמחירי הסלולר היו גבוהים מדי שנים רבות, אבל גם מחירים שידרדרו את השירות לא רצויים. מרגע שחברות הסלולר הפכו ל"צינור טיפש" וההכנסות מכל מיני שירותי לואי (כגון רינגטונים ומשחקים) הצטמצמו אפשר היה להגיע לשביל הזהב שיאפשר לחברה להתפתח ולהרויח רווח הוגן בלי לדרוש מחירים מוגזמים.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אין לי בעיה כל עוד התמורה יחסית

קח מחיר ממוצע של קו היום של 20 שקלים, פעם שילמנו 400 וצפונה, זה לא שקיבלנו פי 20 יותר שירות - השירות היה אותו חרא בדיוק, עדיין היו ניתוקים פה ושם, עדיין האינטרנט זחל במקומות מסוימים, גם לאפ"ס היו תקלות שהשביתו את השירות לכל המנויים.

אבל משום מה כשמדובר בגולן כולם נזכרים לקפוץ ולהתלונן על זה, רמת הציפייה גדלה ביחס הפוך למחיר שמשלמים. לקוח שמשלם 200 שקל למנוי באורנג' הרבה פחות מתלהם מלקוח של 30 שקלים בגולן, זה פשוט הזוי

ולגמרי לא מפריע לי שפיתוח התשתיות פה עצר ואין לנו דור 4.75 במדינת תל אביב, קודם כל שיהיה 3.5 יציב בכל הארץ ורק אחרי זה צריכים להתחיל להשקיע בפיתוח דור 4 והלאה.

בינתיים אני אמנע מהורדה של "איש משפחה" ב4K מחוץ לבית, לא מתים מזה.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קוף נינג'ה - אתה בטוח שזכרונך לא מטעה אותך? 400 ש"ח לחודש לשיחות + הודעות + אינטרנט? או שהמכשיר לא מש מידך 24 שעות ביממה, או שאתה שוכח להוריד מהחשבון כמה רכיבים שיצאו ממנו היום:

1. מכשיר - עד לפני כ-5-7 שנים מרביתנו רכשו מכשיר סלולרי בחברת הסלולר ב-36 תשלומים. מכשיר פרימיום עלה 100-120 ש"ח לחודש.

2. ביטוח למכשיר - עוד כמה עשרות ש"ח לחודש.

3. "שירותי תוכן" - כל הרינגטונים והמשחקים והשיר בהמתנה שהחברות מכרו לנו בעבר ולא קיימים היום.

אם תחסיר מחשבונך שלושה רכיבים אלה סביר שתגיע לחשבונית חודשית של 100-200 ש"ח. עדיין הרבה יותר מאשר היום, אבל בהחלט לא 400 ש"ח לחודש.

פורסם

נכון, מכשיר היה חלק אינטגרלי מה"חבילה", באורנג' תמיד אמרו לנו שאי אפשר להחליף חבילה בלי מכשיר ואי אפשר להחליף מכשיר בלי חבילה, ככה יוצא שהיית מגיע למרכז שירות להוריד את העלות החודשית של המנויים ובסוף יוצא עם מכשיר חדש ומשלם אותו דבר פחות או יותר.

כמובן שיחד עם מכשיר חכם דחפו לך ביטוח כי קנית מכשיר ב4000 לא תבטח בעוד כמה שקלים בחודש? שירותי תוכן "במתנה רק תבטל עוד חודשיים" וכמובן שאף אחד לא היה מבטל ושוכח מזה למשך כמה שנים ומשלם על כלום ושום דבר

כל פעם היו מתקשרים לסבתא שלי ז"ל והיו נותנים לה "רינגטונים במתנה" הייתי צריך לרדוף אחריהם במשך חודשים אחר כך כדי לבטל את כל החבילות שהלבישו לנו על החשבונית

בשיחות היה טריק שאם לא עוברים מספר דקות מסוים אז משלמים יותר רטרואקטיבית, אם כן אז התעריף קצת יותר נמוך אבל עדיין בגזרת 60-80 אגורות לדקה

בתור חייל אני זוכר שכל המשכורת שלי הייתה הולכת על סלולר כי צריך מדי פעם להתקשר להודיע שאני חי.

היה נשאר אולי 50-100 שקל למקדונלדס מדי פעם

פורסם

אני חסכתי אלפי שקלים על "חבילות גלישה" מונפצות של אורנג' ע"י מעבר לגולן. הם לא ידעו לתת לי פיתרון גלישה במלטה וחזרתי עם חשבון של כ-9,000 ש"ח פעם אחת, למרות שהבטיחו שיש חבילת גלישה בחו"ל.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם (נערך)

הסיבוב הראשון עם גולן לא היה מוצלח, במבט לאחור אני לא בטוח שבאשמתם (פלאפון סוני לא מוצלח).

אחרי שנה מוצלחת עם הוט מובייל עברתי לגולן ויש בדיוק אפס בעיות, אולי אפילו קליטה עדיפה! בקיצור, כל מקרה לגופו.

יש לציין שאני מסתובב בעיקר במקומות מרכזיים שבהם הפריסה טובה אצל כל החברות, זה בטח לא מזיק.

לאנשים יש זיכרון קצר, שילמתי פי 4 לאורנג׳ על שיחות וסמס בלבד לפני עשור בלבד, למרות כמות מגוחכת של דקות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
אם לפני 10 שנים ישראל היתה אחת מהמדינות המובילות בפרישת רשתות סלולריות מתקדמות היום אנחנו בפיגור של 5 שנים אחרי העולם

לא לשכוח את משרד הבטחון שתמיד שם וימשיך לשים מקלות בגלגלים כשזה מגיע לטכנולוגיות וטווחי תדרים חדשים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

במקרה זה אלה שטויות - פסי ה-1800 פנויים כבר 20 שנה לטובת הסלולר, פסי ה-800/850 וה-900 הולכים ומתפנים עם פירוק רשתות הדור ה-AMPS, ה-TDMA ודילול רשתות ה-CDMA וה-GSM אבל הרשתות ה-LTE הופעלו רק לפני מספר חודשים. גם המכרז הצולע של משרד התקשורת לא סייע לפיתוח הדור הרביעי.

פורסם
האמת בתקופה האחרונה חברים אומרים לי שחיפשו אותי

ואני לא שומע צלצול, ולא שיחות שלא נענו. ...

כנ"ל היה בגולן.

גם פתאום לא יכול להוציא שיחות...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...