Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גולן תמחק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היו לו שני הישגים: ריסוק מחירי הסלולר, וריסוק איכות השירות הסלולרי

יש קורלציה ברורה בין השניים.

מצד שני, אני נורא נהנה מזה שאני מתפעל את הקווים שלי לבד באינטרנט.

זה שירות יותר טוב ממרכז שירות, לא משנה כמה טובה מכונת הקפה שם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אני נשברתי ועברתי מגולן אחרי שנתיים שהייתי לקוח מרוצה שלהם.

עברתי אחרי שלא היתה לי קליטה של שירותי data. השיחות היו מתנתקות, האינטרנט זחל ואנשים שניסו להשיג אותי היו מקבלים ניתוקים.

הבעיה נפתרה עם מעבר ל012, יש לי קליטה של 4g כמעט בכל מקום, מרוצה מאוד.

אורנג' הציעו לאחרונה תוכניות יפות במקום העבודה של אשתי אבל לא רציתי לעבור, לא רואה סיבה לשלם עוד 30 שקל לחודש כשאני רוכב על הרשת של אורנג' ואמור לקבל את אותו טווח הכיסוי והאיכות בפחות מחיר.

אישתי אגב עדיין בגולן, ומרוצה.

פורסם

מתן - אתה לא "רוכב על הרשת של אורנג'". אם אתה לקוח 012מובייל אתה ישירות לקוח של פרטנר, פשוט עם סים בצבע אחר ואתר אינטרנט אחר.

נכון להיום רשת PHI (השותפות של פרטנר והוט) היא ,ללא ספק, הרשת הטובה בארץ. השאלה היא כמה זמן תשאר כזו, לאור ההפסדים של פרטנר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למי שזה עקרוני עבורו, HDvoice זמין אך ורק בפרטנר ו 012 ומופעל אוטומטית בין מכשירים תומכים הנמצאים ע"ג... (נחשתם נכון) פרטנר ו 012. מסיבה לא ברורה הוא לא פעיל בהוט מובייל.

פורסם

אורנג' השתמשו ב-HDvoive לקידום מכירות עוד בימי ה-3G. עם האזניים הזקנות שלי אין לו כל משמעות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא קשור ל-VoLTE אלא לרוחב הסרט המוקצה להעברת הקול.

כיון שבארץ אין VoLTE השיחות מועברות בכל מקרה על גבי רשתות ה-3G (ואולי ה-2G).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני חזרתי ל012 ומאוד מאוד מרוצה.

איכות השיחה ותקשורת הנתונים מדהימות לעומת הזוועה של גולן.

יום טוב גם לך

פורסם

גמני.

אני צרכן דאטא כבד (אודיו בסטרימינג) וגולן התחילו לזייף בענק.

בפרטנר הכל עובד טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

או 012 או חוט.. מאחר ולחוט אין שום חבילה אטרקטיבית מבחינת דאטא והם בוחרים להשאר עם דילים שרלוונטיים ל 2012, אז 012.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

אני משלם על 4 מכשירים 120 שקלים בגולן. זה כולל 10GB של דאטה והכל עובד פיקס.

לא בא לי לעזוב אותם, ואני מרגיש שזו טעות. זו טעות?

אולי כדאי לנייד לפחות חלק מהמספרים לחברה אחרת?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עזוב שמועות. עובד לך טוב? אל תיגע.

ברגע שיתחיל לזייף תעבור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...