Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעת נסיעה היום ברכב עם מזגן, הרגשתי לפתע שהמזגן לא מקרר,

הסתכלתי על מד חום מנוע והוא היה על 3/4.

ישר כיביתי את המזגן, עמדתי בצד ודוממתי מנוע.

לאחר מספר דקות הנעתי ונסעתי ללא מזגן - מד החום עמד בדיוק במקום.

חניתי על יד הבית, לאחר שעה בדקתי מים ושמן ושניהם תקינים לחלוטין.

הנעתי את הרכב עם מזגן ושמתי לב שגם שהרכב הגיע לחום מנוע התקין המאוורר בצד נוסע לא נדלק כלל.

מה אני עושה כרגע?

מתי המאוורר אמור להיכנס לפעולה, איך אני בודק האם הוא נדפק? או איזה חיישן שמפעיל אותו?

אולי התנתק לו הכבל?

האם יש לו פיוז מיוחד? (לא מצאתי פיוז שרוף)

אשמח להכוונה + השערת עלויות.

תודה

פורסם

ייתכן ויוניט המאוורר לא תקין כי במצב בו המזגן דולק שיוצאים מנקודת הנחה שהמזגן תקין כמובן אז מאוורר חייב להידלק במהירות השנייה ואם יש 2 מאווררים שניהם יידלקו!

פורסם
ייתכן ויוניט המאוורר לא תקין כי במצב בו המזגן דולק שיוצאים מנקודת הנחה שהמזגן תקין כמובן אז מאוורר חייב להידלק במהירות השנייה ואם יש 2 מאווררים שניהם יידלקו!

תודה,

יש לי יכולת לבדוק זאת לבד?

או רק במוסך?

פורסם

ראשית כל תאתר את הקונקטור של המאוורר רדיאטור הראשי ותן לו מתח ישיר תראה אם הוא ניכנס לעבודה. אם אינך מבין בזה גש למישהו שמבין שייבדוק זאת.

פורסם
ראשית כל תאתר את הקונקטור של המאוורר רדיאטור הראשי ותן לו מתח ישיר תראה אם הוא ניכנס לעבודה. אם אינך מבין בזה גש למישהו שמבין שייבדוק זאת.

תודה מאור,

אני יחסית מבין בנושאים אלה.

מתח ישיר - הכוונה ישירות מהמצבר?

פורסם

עדכון:

סובבתי סוויץ (ללא התנעה) והדלקתי מזגן - המאוורר השמאלי נכנס לפעולה,

כיביתי את הסוויץ, חיברתי את הקונקטור של המאוורר השמאלי למאוורר הימני ושוב סובבתי סוויץ עם מזגן דלוק,

המאוורר הימני לא נדלק, סובבתי אותו ביד ואז הוא התחיל להסתובב חלש מאוד.

בקיצור - נראה שהוא החזיר את נשמתו...

איך מטפלים בכזה דבר במינימום נזק לכיס :-(

קונים בפירוקיה? א"כ היכן? והאם מסובך להחליף לבד?

כמה לדעתכם יעלה התיקון במוסך רגיל כולל החלק?

תודה

פורסם

איזה פירוקיות יש באיזור המרכז? אשמח לקבל טלפונים או שמות.

מומלץ לקנות חדש חלופי?

טייואני עולה 450-500 סיני 350

פורסם

תמיד כדאי לקנות חדש.

מפירוק אתה תקבל משהו שיכול להיות שעשה יותר ק"מ משלך, יש לו בלאי ומצב לא ברור.

פורסם

אגב, אין בסיוויק מהשנים האלו שתי מהירויות למאווררים ואני לא בטוח שעם הפעלת המזגן שני המאוררים אמורים לעבוד. אבדוק בהזדמנות.

פורסם

מאור צודק, עם הפעלת מדחס שני המאווררים אמורים לעבוד.

אבל לא שמתי לב שיש שתי מהירויות וגם אין לכך איזכור בספר טכני.

פורסם

תודה על העזרה.

אני לוקח מאוורר טייוואני חדש.

בעת ההחלפה אני חושב שצריך לפרק את הצינור רדיאטור העליון.

כמה מים לדעתכם אני אאבד והאם אפשר להשלים במים מזוקקים פשוטים?

כיום יש ברכב מים כחולים מקוריים של הונדה שנמכרים רק בגלון של 4 ליטר בעלות 180 ש"ח ומאוד חבל לי לקנות את המים בסכום המופרז הנ"ל אם אני אאבד רק מעט מים ואפשר להשלימם עם מזוקקים.

פורסם

הכי טוב והכי פחות מבולגן זה לנקז מעט מים לכלי נקי ולאחר מכן להחזיר אותם למערכת.

אין צורך לנקז יותר מליטר.

בשביל שהנוזל לא יאסוף ליכלוך בזמן הניקוז יש לחבר צינורית לפתח הניקוז של הרדיאטור

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...