Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו GTI 2013 והרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מובנית - אך ללא BT וללא דיבורית.

קיימת אופציה להוסיף דיבורית למערכת המולטימדיה הקיימת,איך בדיוק זה עובד?

פורסם

יש דיבוריות שמתחברות בין הרכב לרדיו המקורי, אופציה טובה מאוד למי שמעוניין לא להשקיע הרבה ולשמור על המקוריות.

לא מכיר את כל ההיצע, אחת מהדיבוריות היא samsonix bt9000

הדיבורית יודעת להשתיק את הרדיו בכניסת שיחה ולנתב אליה את השמע. בנוסף גם מאפשרת הזרמת אודיו דרך הבלוטוס.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מכיר כמה אנשים שמשתמשים בזה. לא אידיאלי אבל פיתרון זול ועובד.

אם כבר, תזמין לך aux bt adapter ב 4.5 דולר מאיביי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אין לי סבלנות לחכות לאיביי, מצאתי כבל "איכותי" של חברת mee audio עם מיקרופון.

מקווה שיעשה את העבודה מספיק טוב כדיבורית.

החיסרון של זה הוא שלא ניתן לשלוט על השירים דרך הלחצנים של הההגה כשאני במצב AUX.

פורסם

לא מכיר את המוצר, אבל נראה שיעשה את העבודה. אם כי לא בהכרח מצדיק קצת מעל ל-250 ש"ח.

בהמשך לרעיון הכבל שלך, אתה יכול לחבר כבל פשוט בין יציאת אוזניות בטלפון ל-AUX ולהשתמש במיקרופון המובנה של הטלפון עבור השיחות.

לא בהכרח יתן תוצאה טובה, ועשוי להוליד רעשי מנוע עקב הפרשי פוטנציאל בין המטען של הטלפון בשקע מצת למינוס של כניסת ה-AUX (פתיר לעיתים ע"י חיבור בין השניים או שימוש במטען איכותי).

פורסם

בדקתי את האופציה עם הכבל AUX + המיקרופון המובנה של המכשיר שלי ושומעים על הפנים,הצד השני בקושי שומע.

לכן חשבתי על האופציה של כבל AUX עם מיקרופון מובנה :

http://www.no-risk.co.il/Product/%D7%9B%D7%91%D7%9C-aux-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-noisehush-as15

פורסם

נתקלתי גם במוצר הזה רק שלא ניתן לשלוט דרכו על המוסיקה אלא רק דרך הפלאפון עצמו וזה קצת מרגיז.

נראה לי שאלך על ה jabra ההוא שעולה 265 ש"ח כולל משלוח.

פורסם

שים לב שאפשרויות השליטה הן רק קבלת/ניתוק שיחה והפעלת/הפסקת ניגון מוזיקה כאשר אותו כפתור משמש גם לדילוג בין שירים קדימה/אחורה ע"י לחיצה כפולה/משולשת.

פורסם

כן אני יודע קראתי גם ביקורת עליו.

נראה לי שהכי טוב יהיה למקם אותו מתחת לקודן הקיים (נמצא בין ההגה למתג האורות).

• תוכן חדש...