Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

אני הולך לעשות טיפול לפיג'ו 206 שנת 2005 של חברה שלי ואני רוצה להחליף לה ברכב

פלאגים,שמן,פילטר שמן,פילטריי אוויר,ונוזל קירור.

בעניין הפלאגים מצאתי את הדיון הזה שאפשרי לקנות פלאגים של NGK מק"ט RFN58LZ.

פילטריי אוויר קראתי שעדיף לקנות מקורי

ואני צריך לדעת איזה שמן ופילטר שמן עדיף לקנות (צמיגות,סוג חברה,אם חובה פילטר מקורי)

אשמח לעזרה בנושא,ואם יש הערות על הפלאגים,פילטרים שאמרתי אז אשמח לשמוע

פורסם

מה דגם המנוע ? אתן לך את כל הנתונים שתצטרך.

בכל מקרה נוזל קירור, פילטר שמן ופילטר אוויר תקנה מקורי. עדיף לקפוץ לג'אן בתל אביב ולקנות הכל.

Stay Dirty

פורסם

דגם מנוע NFU נפח 1587

בעניין מיקום הקנייה יש לי כבר מקום.אבל תודה בכל זאת

נוזל קירור מה החברה המומלצת?

והשמן מנוע,האם צריך סינטטי או חצי סינטטי? ואיזו חברה עדיפה?

פורסם

נוזל קירור מקורי. הגלון לבן, הנוזל עצמו כחול.

http://www.justmotor.co.il/products/758958

שמן יורול 5W40 סינטטי מלא שעומד בתקן PSA B71 2296

http://www.justmotor.co.il/products/728611

שים לב - חשוב לנקז אוויר במהלך מילוי נוזל הקירור החדש. בורג אלן על בית הטרמוסטט, ופקק פלסטיק על צינור שהולך לרדיאטור חימום.

את שאר הפרטים תקבל כשאוטודאטה תחזור לפעולה.

מה לגבי טיימינג? ידוע לך מתי נעשה ?

Stay Dirty

פורסם

אתחיל בזה שתודה על העזרה.

אם יש לך מדריך שמפרט איך להחליף נוזל קירור בצורה תקינה אני אשמח..(לא קריטי אני מאמין שאוכל למצוא אחרי חיפוש)

לא ידוע מתי הוחלפה רצועה, אני אברר את העניין הזה ואם כן אני מאמין שאת זה אני אעשה במוסך כי זה כבר אזור שאני מעדיף לא לנסות ולהרוס מנוע שלם...

פורסם

אין מדריך לנוזל קירור אבל בעקרון מנתקים צינור רדיאטור תחתון, בזמן שכל הנוזל מתרוקן פותחים את 2 ברגי ניקוז האוויר.

סוגרים צינור תחתון, מתחילים למלא נוזל לאט במיכל העיבוי, עדיף להיעזר בעוד אדם שימזוג עד שישפריץ נוזל רציף מהבורג הראשון (על הטרמוסטט), ואתה סוגר על הזרם את הבורג.

ממשיך לבורג השני, שפריץ וסגירה, מילוי נוזל עד ל-MAX, הנעה כשפקק המיכל פתוח לדקה-שתיים רק כדי לוודא שכל האוויר יצא, סגירת הפקק, והמתנה לפעולת המאורר תוך כדי שאתה עם העין על שעון החום.

לגבי הטיימינג, ייאמר לזכות הצרפתים שהוא תענוג במנוע הזה. יש לך את המדריך של איציק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?560548

Stay Dirty

פורסם

בכיף. סתם עוד משהו קטן - בדיוק נתקלתי אתמול ב-206 כזאת שבורג הניקוז שעל הטרמוסטט הוא פלסטיק כמו פקק ונטיל, ולא בורג מתכת אלן.

לכן תתכונן לשתי האופציות.

בנוסף קח טופס מנוע:

206 NFU.pdf

Stay Dirty

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

**אני מקפיץ כי זה עדיין קשור לדיון**

בקשר לפילטר שמן. יש למישהו מושג וודאי איזה סוג של פילטר שמן יש בפיג'ו 206 שנת 2005 (סוג מנוע

NFU נפח 1587 )

פתוח/סגור ואם יש תמונה אני אשמח..

אני שואל בשביל למנוע טעויות בחנות

פורסם

פילטר פנימי. (נייר ולא פחית)

תצטרך בוקסה 27 מ"מ כדי לפתוח את המכסה.

הפילטר מגיע עם גומיה למכסה, אל תשכח להחליף את הישנה בחדשה.

בסגירת המכסה - לעבוד בעדינות, מומנט הסגירה הוא 25 נ"מ.

Stay Dirty

• תוכן חדש...