Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - הונדה HRV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש משהו מעצבן באופי הישראלי, תמיד מחפשים זול ולחסוך שקל פה ושם ולא חושבים כל כך על איכות.

יש ויש.

חשוב לזכור שרכב זה הוצאה ולא השקעה, לכן הגיוני שרוב האוכלוסייה, שנהיגה ברכב היא מטלה ורק דרך להגיע מנקודה A ל-B, תחפש את הדרך הכלכלית ביותר לעשות זאת ואיכות לא תמיד מהווה פרמטר (אוטומטית כשמוזכרת המילה איכות אנשים חושבים על יותר כסף). דוגמה טובה אלו הגטס והסיריון שהצליחו מאוד בעשור הקודם. "מה אני צריך יותר מזה.." אומרים.

מזל שאנחנו כאן לא כאלה.. [emoji1]

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

קרמבו, עם כולם היו מגיבים כמוך, השרשור לא היה מתארך כל כך :mm_yeah:

היו לי עוד שיקולים נוספים וכן היו לי חששות לגבי רכב. אחרי נסיעת מבחן הבנתי שרכב מציון בשבילי. הוא לא מושלם כמובן, בידור רעשים הייתי קצת משפר. מנוע יותר חזק גם הייתי לוקח אבל לא על חשבון צריכת הדלק. היה לי רכב עם מנוע טורבו לפני, שהיה יותר זריז אבל אכל 30% דלק יותר.

הייתה לי מטרה בשדרוג רכב, שיהיה טוב יותר מרכב הקודם ברוב הפרמטרים וכן HRV הוא רכב הכי טוב שהיא לי אי פעם

תשמע סיפור מהיום (אמיתי): ניגש אלי בן אדם שאני לא מכיר בזמן שחניתי והתחיל לשאול על הרכב. בסוף הוא אמר שמתעניין בספורטג ושעל כמה הונדה שלי עולה. לא האמין לתשובה (כול כך זול?) שאל שוב ואמר אין מצב שבאותו מחיר אני יעדיף את קיה.

עז הונדה נחשב לרכב ששווה להוסיף בשבילו כמה גרושים. מוצדק? אינני יודע, רק שימשיך כך.

בינתיים אני רוצה להנות מהרכב לפחות כמה שנים וקצת להתבלט בין אשרות קיות שיסעו מסביבי :-)

עריכה אחרונה על ידי ledirf
פורסם
למה להתעצבן? מדברים כאן על רכב משפחתי , (שכן רוב הזמן מבלה בפקקים) ולא על מירוצים של מכוניות ספורט

למה להתעצבן? כי זה בולשיט. אף פעם לא הייתה לי מכונית ספורט ואני לא מתחרה בכביש ועדיין אני מצליח לנצל את המכוניות שלי היטב, גם אם אני מבלה לא מעט בפקקים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא אמרתי שאני לא יודע לנצל את הרכב או לא מהנה ממנו

בולשיט, זה רוב תגובות אנטי הונדה שהיו כאן

פורסם

אף אחד כאן לא היה אנטי הונדה. סך הכל אמרנו את דעתנו על הרכב ועל המחיר שלו.

מי שפיתח כאן ריגשי זה דווקא אתה והבחור השני שהשתדלתי לא להתייחס אליו ולדעותיו העמוקות.

ממה שאתה מתאר עשית עסקה טובה ןאתה כנראה לא תצטער עליה. תתחדש ותהנה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

קודם כול, תודה רבה! אני לא חי באשליה שקניתי רכב מושלם, אבל כן בינתיים מאוד מרוצה מהקניה

דבר שני, לא התכוונתי עלייך ולאנשים אחרים ששמחתי לנהל איתם את הדיון, אבל היו כאן תגובות "מנומקות" כמו : "הרכב חרא, עדיף ספורטג'.

הסיבה שהייתי פעיל כאן היא, שבתור בעל הרכב יחיד בפורום (אני מניח ) יכולתי לתת נקודת מבט אחרת על הרכב

כפי שכותב הסקירה הסביר את מסקנותיו בצורה יפה. הביעה המרכזית מבחינתו זה לא חסרונותיו אמתיים של הרכב, אלא מחיר.

שורה תחתונה : עבור מי שמחיר של הרכב לא מהווה מכשול , מדובר ברכב ראוי

נ.ב. אופל מוקה שעקבתי אחריה בהתחלה נמכרה במחיר גבוהה מעל המתחרים , עם הזמן מחיר ירד לממוצע בקטגוריה ועף פחות. וגם ספורטג' הפך להיות להיט רק שחתחו לו את המחיר.

ובמיוחד עבור RK אני לא יכתוב יותר שיש פקקים בארץ (:

עריכה אחרונה על ידי ledirf

• תוכן חדש...