Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני ממש בהתלבטויות כרגע לגבי תוכנה.

אני רוצה מהרכב הרגשה יותר ספורטיבית, הכוונה היא בסלד גבוה. יש מומנט יפה ודיי מספק מסלד מאוד נמוך, הייתי גם שמח להעלות אותו. אבל מה שהכי חשוב לי זה יותר כוח בסלד הגבוה לא באיזור המנתק אבל רצועה שבין 4.7-6.5 תהיה ממש מבורכת.

אני מתכנן על הרכב גם לטיולים אז הרעיון הוא שיהיה נוח לנהוג בו זאת אומרת לא איזה סתם פיק של בוסט ונפילה וירידה בהאצה.

יש אופציה לקופסא של TMC שטוענת ל23 קגמ ו 150 כ"ס בעזרת שינויי נתוני חיישנים ו9 תוכניות לבחור מתכם

ויש אופציה של מיפוי מחדש.

תוכנות מדף כמו זו של REV LIMIT מציעה 150 כס אבל 27 קגמ אם אני זוכר נכון.

השאלה היא מה דעתכם?

אשמח לחוות דעת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אני ממליץ לפנות לדני "מקס טיונינג" פיסטנר, הוא טיונר שיוכל לתכנן לך מפה ולכוון את המפה בצורה המקסימלית ובהתאם לצרכייך, כמובן שישנם טיונרים טובים נוספים..

בהצלחה, זכור שמומנט יותר חשוב מהספק (כ''ס), כדי לבדוק במידה והגיר הינו רובוטי את עמידותו תחת מומנט גבוהה יותר...

פורסם

אני לא בטוח בקשר למומנט עדיף על הספק.

בסלד גבוהה מה שנשאר לך בסוף היום זה בעיקר הספק והמומנט דועך.

מה גם שבד"כ הם באים אחד על חשבון השני. אז אני לא כל כך רוצה להעלות מומנט כמו שאני רוצה לשפר הספק כדי שבסלד גבוה המנוע ירגיש יותר חי ונמרץ.

המנוע הנוככחי מרגיש מספק בסלד נמוך... בסלד הגבוה הוא ... 120 כ"ס. ושם הייתי דווקא רוצה לחדד בלי המון שינויים מעבר בעיקר בתוכנה. כי הבסיס הוא חמוד של הבראבו אבל זה לא רכב ספורטיבי ייעודי לנהיגה. אלא משפחתי עם פלפל. ועכשיו לנסות ולהפוך אותו למשהו שהוא לא תוכנן אליו יגרור לפי דעתי הוצאות גדולות מידי ביחס לפשוט למכור ולקנות משהו חזק יותר.

בקיצור, אני רוצה להפיק מהרכב את המירב בלי עלות גבוהה מידי.

אשמח אבל לשמוע עוד דיעות / שיפורים בעלות לא גבוהה יחסית שיתרמו הרבה.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...