Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי ולדימיר הסוכן מכירות שלו עובד אצלו 6 שנים

אם אני לא סוכן מכירות ובחיים לא הייתי קרוב לזה ובכל זאת עלה בי חשד ש1200 זה מחיר מוגזם בעליל, מן הסתם שהסוכן צריך להבין את זה גם הוא.

אין מקום לבלבול כשמוכרים ב1000 שקל יותר לפנסיונר כשברור מאליו שזה לא שווה את הכסף הזה.

בעיקר שהסוכן שיכנע את סבתא שלי לקנות את זה בערך חצי שעה, והוריד לה את זה ל1200 מ1500.

אני עדיין איהיה אופטימי ואצא מנקודת הנחה שהסוכן באמת התבלבל, ואיהיה כולי תקווה שלא נמכר עוד מכשיר כזה לפנסיונר אחר ולו אין נכד שיצא לבדוק את הדברים.

ניקו - לא האמנתי ל95 אחוז ממה שאמר לי, למרות שדיבר ממש יפה, סה"כ העברתי פה את מה שהוא אמר לי.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני שאעשה באלגן חברתי, אתקשר אליו מחר ואקליט את השיחה..

לא, תתחיל לעשות בלאגן כבר עכשיו!

גם אם הוא יחזיר לסבתך את הכסף, בלי משהו שיכאיב לו (ע"ע הרתעה) הוא יעשה זאת לסבתא של מישהו אחר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
האופציה הרדיקלית, להתקשר לסוכן, לספר בהתלהבות שסבתא ממש מרוצה והשכנות התלהבו ורוצות שיגיע למכור להן גם.

לחכות לו עם "מגביר מוטיבציה להחזרת כספים מעץ או אלומיניום".

אבל קודם נסה את המועצה לצרכנות וכל השאר.

הכי טוב תיק פלילי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שלום לכולם:

עדכון בנתיים, הבחור לא יצר קשר עם סבתא שלי, התקשרתי אליו ב1 בצהריים והוא זיהה אותי וענה ישר, אמר שהוא כרגע בבנק ולחוץ לו קצת והוא יקפוץ אליה בערב אם יסיים מוקדם. שאלתי אותו מה זה אומר "אם", בכל מקרה אחרי שיחה קצרה סגרנו שעד יום שני הקרוב ב2 בצהריים הוא אצלה, ביקש אלפי סליחות ואלפי תודות שאני מאופק איתו. אמרתי לו שאני שמח שהוא מתנהג אלי נחמד ומפגין "רצינות", אבל אם עד יום שני באמת הכסף לא יהיה אצלה אני ממשיך את הטיפול במועצה להגנת הצרכן.

במקביל קיבלתי תשובה בפייסבוק בתחילת השבוע על הודעה ששלחתי להגנת הצרכן, אמרו לי שזה עושק על שיטת מצליח ועצם העובדה שהמכירה התבצעה בבית הלקוח זה נותן 99% סיכויים שהכסף יחזור, רק אמרו לי תן אישור ואנחנו נטפל בו.

פורסם

גם אם הכסף חוזר אליה, לדעתי יש להעביר את השם שלו הלאה. לסבתא שלך יש נכד טוב אבל יש הרבה סבתות אחרות שאולי לא זכו במשפחה קרובה שתדאג להן...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עדכון:

אתמול בשעה 9 התייצב אצלה אותו הסוכן שמכר לה את זה, החזיר את הסכום שסיכמנו פחות 100 שקל, בטענה שהכפפות שמכר לה עולות 200 שקל. בעל הבית של הסוכן אמר שהן עולות 100 כשדיברתי איתו, למרות שברשת מצאתי אותן בפחות מ50.

לא משנה, 750 שקל מזומן אצלה.

מצחיקות אותי הטענות שלו, הוא אמר שעד סוף 2015 הם היו בלעדיים למכשיר הזה ולכן המחיר היה גבוהה, מאז המכשיר נכנס לשוק הנרחב וזה גרם להוזלה במחיר, הוא גם הוסיף שהחברה שלהם הולכת לתבוע את החברה שמכרה להם את המכשיר, שבזכותי גילו שהמחיר יקר מדי. ממש צחקתי בקול כששמעתי את זה.

העברתי למועצה להגנת הצרכן את כל הפרטים ביחד עם הטענות של הבחור, במכירה עצמה, בטלפון וכשבא להחזיר את הכסף.

תודה לכל מי עזר =]

• תוכן חדש...