Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים התקשר אליי הסוכן ביטוח בשביל לעדכן שמחר נגמרת לי הפוליסה ואני צריך לחדש כמובן הביא לי הצעות

עשיתי חובה במגדל 2880 שקל לשנה(נהג צעיר),כמובן מסרתי לו את פרטי האשראי והוא אמר מחכה לאישור(כנראה אם לא חזר אליי יש אישור),לא מזמן חזרתי לבית ולפתעתי אני רואה כתבה שממחר הוזלה בכ40% בביטוח חובה...

1.מה הסיכוי שהסוכן התקשר אליי ולא עידכן אותי לגבי הזולה בשביל לדפוק לי מחיר?כי אחרי הכל לדעתי סוכן ביטוח היה אמור לדעת על זה...

2.מה הן האופציות שלי...במידה ומחר באמת הביטוח חובה ירד ב40% מה אני יכול לעשות בנושא?יש אפשרות להוזיל?או לבטל?

פורסם

יש לחברות הביטוח כל מיני תרגילים לקחת ממך כסף אם אתה יוצא מהביטוח לפני הזמן. תבדוק שההפרש יהיה עדיין לטובתך. אם לא, תבלע את הצפרדע הזו עד השנה הבאה

• תוכן חדש...