Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל,

אני רוצה לומר באמת תודה לכל מי שעוזר - אני לא מבין כלום במכוניות ואף על פי כמות השאלות שאני שואל אני תמיד מקבל פה מענה ולומד עוד!

בהמשך לנושא זה - שאלות שיש לשאול לפני קניית רכב ומה משמעותם

שאלתי על רכב יונדאי i20 2011.

במודעה רשום פרטית, אך כשהתקשרתי הוא אמר לי שהרכב לא על שמו, אלא ליסינג תפעולי ויש לו יפוי כוח למכור את הרכב. הוא אומר שהרכב היה אך ורק אצלו . 86,000 קילומטר, טסט לשנה, טיפול במוסך מורשה, ללא שריטות וללא תאונות. יש תיקוני צבע ישנים (בגלל שריטות). מוכן ללכת לבדיקה.

האם נראה לכם שכדאי להתקדם או שיש פה משהו מעט מסריח?

פורסם

שאל אותו האם הוא יכול להוכיח שהרכב היה אצלו כל הזמן בליסינג תפעולי. אם לא, זה יכול להיות "צייד רכבי הליסינג" שקונה את הרכבים מחברות הליסינג, מקבל את יפוי הכח מהליסינג אבל לא מעביר את הבעלות אליו אלא מוכר בשוק יד 2.

פורסם (נערך)

לדעתי גם אם מדובר על רכב במצב טוב מאד והמחיר מותאם למכירת רכב ליסינג, הייתי חושב פעמים אם להמשיך במשא ומתן. בגדול השוק מלא רכבים כאלה ודומים מיד 1 פרטי, מה שלדעתי עדיף על רכבי ליסינג. תזכור שבתקופה זו שוק המכירות חלש מאד והקונים הם המלכים, ממליץ שתנצל את זה לטובתך ודלג לרכב (פרטי) הבא.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
  • תוכן חדש...