Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי

לאחר המון תרתורים ועצבים..

פנה אליי Toyota1996,עו"ד אביתר כהן, תוך כמה דק' כבר שוחחנו בטלפון..

ולאחר עצות והמלצות כיצד לפעול שלחתי מכתב ליבואן

לאחר כיומיים פנו אליי ממוסך מאזדה לבוא להחליף את הדשבורד כאחריות מלאה של היצרן. (חלק ועבודה ללא תשלום).

חשוב לציין שחיכיתי יותר מ3 חודשים ואני בטוח שבלי עזרה ממך הייתי ממשיך לחכות.

אז רציתי לומר תודה רבה לאביתר, אני באמת מעריך את זה את הרצון לעזור ולייעץ לאנשים כאן בפורום

ממליץ עליך בחום!!!8)

מי ייתן ויהיו בכל מקום אנשים כמוך

מי שצריך עזרה שיפנה אלי בפרטי.

פורסם

מצטער על ההקפצה.

טוב, היום הרכב שלי ביקר במורשה, כל התהליך כולל הבירוקרטיה ושלל מדידות שלא מובנות לי לקח מ10 בבוקר עד 3 בצהריים (למזלי מישו עשה את לי אתזה ולא הפסדתי יום עבודה בגלל זה) המתנה 14 עד 90 יום :S

נקווה שיחזרו אליי עוד שבועיים(בחלומות שלי אבל ניהיה אופטימיים:) )

פורסם

באיזה מוסך ביקרת?

אצלי לא מדדו כלום ולא שאלו שאלות

בטלפון אמרתי לנציגה שהדשבורד נמס היא אפילו לא התווכחה לא שאלה.. וגם בהחלפה לא שאלו שאלות שום דבר.

פורסם

בנצרת,אותו סיפור אמרו לי גם במורשה בטבריה, צריך לבדוק לצלם(מובן) למדוד(לא מובן) לפתוח פניה(גם מובן).

פ'סדר חוץ מדלק זה לא עלה לי במשו בינתיים

פורסם

לאחר שהודיעו לי שיוזמן עבורי דשבורד וזה יקח כ עד 4 חודשים,

אז פניתי ל Toyota1996, עו"ד אביתר כהן, ובהנחייתו הוצאי מכתב ליבואן

ואיך שהגיע המכתב אליהם יצרו איתי קשר להגיע להתקנה מיידית.

אז תודה לאבייתר.

פורסם

אני פניתי לשרות באתר של מזדה תוך שעתיים חזרו אליי ואמרו לי לגשת למוסך שצריכים לצלם ולשלוח למזדה העולמית ואמרו לי שזה יקח עד 4 חודשים , הגעתי למוסך צילמו את הרכב לקח כ10 דקות,

אחרי 3 חודשים התקשרו אליי כדי שאני אגיע להחליף דשבורד , לקח כ3 שעות , האמתי השירות היה מעולה ביצעתי במוסך מזדה ברחובות.

פורסם

*הקפצה*עדכון מצב*

ללא כל מכתב, רק מילה של מוסכנים מכר, היום הוחלף הדשבורד לחדש, תוך 4 שעות האוטו חזר אליי, עדיין לא יכול להגיד עם יש רישרושים כולשהם בעקבות חוסרי ספוג או משו כזה במקומות השונים, בינתיים הכל נראה תקין,נקי וכו'.

עלות 2 נסיעות הלוך חזור מטבריה לנצרת.

עשו אחלה עבודה במוסך השלושה,נצרת.

המשך יום מעולה :)

פורסם

לדעתי הוא עשוי מחומר אחר.. הוא נראה בגוון יותר בהיר לפי מה שאני זוכר

מישהו יודע איך אפשר לנקות טיפה כתמים מהלוח שעונים? בסקאלה הימנית של הקמ"ש. וטיפה במסך של המחשב דרך..

זה נראה כאילו שמרחו שם חומר ניקוי בעבר ולא ירד.. בשמש רואים את הלכלוך יותר

ניסיתי עם ספוג, ספריי חלונות, פוליש (ביקשתי אחרי החלפת הדשבורד שינסה לנקות לי את זה מרח פוליש וגם לא עזר אחרי זה חזר).

אם למישהו יש הצעה\רעיון

פורסם

ניסיתי פוליש לפלסטיק לא עזר.

שמן מנוע לא היה לי מאיפה אז לא ניסיתי

ראיתי את הלכלוך הזה בהרבה מאזדות בלוח שעונים וגם במסך של המחשב דרך.. מעניין מאיפה זה מגיע?

אני לא מאמין שזה פנימי כי בסקלה השניה אין

• תוכן חדש...