Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת לוגו פתיחה

MotyE
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן לפני כמה ימים קניתי מערכת מולטימדיה לרכב. אין לי שמץ של מושג מה סוג הדגם או אפילו החברה.

בקבלה רשום 'DVD דאבל דין טרגט 2505'.

הבחור שהתקין לי אותו שינה את לוגו הפתיחה ללוגו של החברה של הרכב דרך SD Card אבל לא ממש שמתי לב איך הוא הגיע לתפריט שבכלל נותן את האופציה הזאת. ממה שכן יצא לי לשים לב, קלטתי Upload logo.

בכל מקרה, הנה שתי תמונות של המסך:

12341234.jpg

מישהו יודע איך משנים את תמונת הפתיחה?

למי שיכול לעזור, תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מוציא את הSD CARD ומחבר אותו למחשב ולקורא כרטיסים ובודק באיזה PATH (נתיב תיקיות) הוא שם את הקובץ.

עריכה (כאשר המערכת כבויה לחלוטין).

לוקח תמונה אחרת - משנה את השם של הקובץ לזה שנמצא בכרטיס זכרון וכך מחליף את הלוגו.

אלא אם כן תצליח למצוא בהגדרות הכלליות כיצד לציין את הנתיב ושם הקובץ ואני לא בטוח אם לשם כך תידרש להפעיל את המכשיר במצב אתחול כלשהוא, זה תלוי במערכת ההפעלה שהלבישו על יחידת הראש הזו, כנראה משהו גנרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז בטוח זה איזשהו הליך אתחול מערכת ואני לא אתפלא במידה וזה לא כתוב בחוברת ההוראות של המערכת - שזה משהו ששמור אצל מוקד התמיכה של היבואן או מפתח מערכת ההפעלה הזו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...