Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

1. כפי שציינתי, לא ראיתי את הסימון אדום לבן מאחר והיה חשוך. תהרוג אותי וזהו!

2. אתה באמת חושב שצריך מיד לקנוס כל מי שעומד באדום לבן ולא לתת לו צ'אנס להתנצל ולפנות את המקום? מילא לא הייתי ברכב והרכב היה עומד שם שעות אבל לתת קנס בגלל שעמדתי על המדרכה רק בשביל הפרנציפ?

אוי לנו אם כל מערכת החוק במדינה הייתה עובדת בצורה כזו עיוורת מבלי להפעיל שיקול דעת מדי פעם...

עריכה אחרונה על ידי m_c_ofer
פורסם
מדבריך משתמע שכל עמידה/עצירה על מדרכה הינה עבירה ולא משנה אם יש סימון על שפת המדרכה או לא.

בחייך... אם אין לך תשובה רצינית לפחות אל תגיב.

כי עמידה/עצירה על מדרכה היא באמת עבירה. הסימון לא רלוונטי. יש מקומות שבו יש סימון של חניה על מדרכה אבל לרוב זה רק עם 2 גלגלים וזה בכחול לבן מסודר. היחידים שיכולים לעמוד/לעצור/להחנות על מדרכה הם בעלי תו נכה וגם להם יש הגבלות.

אתה מחפש תירוצים למה חנית על מדרכה ולמה צריך לבטל דו"ח לגיטימי לחלוטין

פורסם (נערך)

לא. אני לא מחפש תירוצים.

אני שואל האם אין מקום להפעיל שיקול דעת לפני שנותנים מידית דו"ח בכדי למלא את קופת העיריה/מדינה בכסף. לא הכל חייב להיות אוטומטי בחיים.

עריכה אחרונה על ידי m_c_ofer
פורסם
מדבריך משתמע שכל עמידה/עצירה על מדרכה הינה עבירה ולא משנה אם יש סימון על שפת המדרכה או לא.

בחייך... אם אין לך תשובה רצינית לפחות אל תגיב.

אתה היית רציני בתגובה שלך?

איך בדיוק עברת תיאוריה?

לא לימדו אותך שאסור להחנות עם רכב על המדרכה אלא אם החניה הותרה בתמרור?

עצוב שזאת רמת הנהגים בארץ.

פורסם

אוי לנו אם כל מערכת החוק במדינה הייתה עובדת בצורה כזו עיוורת מבלי להפעיל שיקול דעת מדי פעם...

הפוך גוטה, הפוך. אכיפה סלקטיבית של החוק מאפיינת דווקא מדינות עולם שלישי - שם השוטר מחליט על חומרת העבירה בהתאם לבקשיש שהוא מקבל או בהתאם לייחוס של האזרח. גם השופטים יודעים איפה החמאה מרוחה והשיפוט בהתאם.

במדינות מפותחות כולם מקבלים את אותם הדו"חות בלי קומבינות ו"שיקולי דעת".

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
1. 2. אתה באמת חושב שצריך מיד לקנוס כל מי שעומד באדום לבן ולא לתת לו צ'אנס להתנצל ולפנות את המקום? מילא לא הייתי ברכב והרכב היה עומד שם שעות אבל לתת קנס בגלל שעמדתי על המדרכה רק בשביל הפרנציפ?

הדו"ח ניתן כדי שלא תעצור כך בפעם הבאה, מה שלא היה קורה אם רק היו מבקשים ממך לזוז. בדיוק מאותה הסיבה אם שוטר יצלם אותך נוסע מהר מדי הוא יתן לך דו"ח ולא יבקש ממך להאט וישחרר אותך.

• תוכן חדש...