Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לקבל כסף במהירות מארה"ב לישראל? סכום של כ300-400 דולר, ווסטרן יוניון/מוני-גראם וכו'? תיאורטית השירות מדבר על העברה מהירה אך אם מעבירים לי ואני מגיע לאסוף רק אחרי כמה ימים, אין עם זה בעיה, נכון? בנוסף כאשר שולחים כסף ההעברה היא כללית או רק לסוכנות ווסטרן יוניון ספיציפית למשל או שאפשר לאסוף מכל סניף דואר לאחר שבוצעה ההעברה?

ובנוסף מהי הדרך המומלצת לקבוע תור לרופא שיניים צבאי? מוקד מכל הלב לא עונים לטלפון, או שאני ממתין במשך שעות על הקו ולא מצליח להגיע לנציג או שהשיחה מתנתקת באמצע שאני בוחר לאיזה מוקד להגיע או שישר בשניות הראשונות השיחה מתנתקת, לחר"פ באר שבע אני לא מצליח להתקשר שהבנתי שאולי אפשר גם לקבוע תור ישירות לשם.

ד"א, מבלי קשר לקביעת התור הספיציפית שלי שהייתי שמח לקבוע במהירות בעקבות שן שמכאיבה (כבר ביצעתי טיפול אחד באופן פרטי כי לא הצלחתי לקבוע תור לרופא צבאי אבל הייתי שמח בכל זאת לקבל טיפול מהצבא כי אני חושב/יודע שזו הזכות שלי בתור חייל), האם יש אפשרות להתלונן על השירות הלקוי של מוקד מכל הלב/הקושי בלקבוע תור?

תודה מראש :)

עריכה אחרונה על ידי Car addict
פורסם

מכל הלב בדרך כלל נותנים מענה, ורצוי להתקשר אליהם בשעות לא עמוסות.

כמו כן, אתה יכול להשיג מספר טלפון של מרפאת שיניים שבה אתה מעוניין לקבל טיפול (ביח10, צריפין, ב"ש) ולקבוע ישירות מולם. לפחות ככה זה עבד לפני 3 שנים.

• תוכן חדש...