Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן , לא מזמן רכשתי את הציוד הנ"ל

מטלית יבוש UBERMAX אדומה

שמפו chemical guys citrus

מטליות קטנות מיקרובפייבר צהובות ל BUFFING מהבחור באיביי

כפפת קירצוף מיקרופייבר של ARNOLD משהו.

עכשיו מה הקטע, בגלל שכל מה שיש לי זה 2 דליים אז באחד אני ממלא מים ובשני סבון ומים.

אני מתחיל לקרצף, בהתחלה קירצפתי את כל הרכב ואז שטפתי עם הדלי מים, בגלל שאחד לא הספיק הלכתי הלוך חזור לבית עד שהשתמשתי באיזה 6 דליים, הורדתי הכל אבל קצת התייבש ונשארו סימנים כאלה במקומות רבים ברכב.

כשהתחלתי לייבש עם המגבת בשיטה הזאת שמניחים אותה על פאנל וגוררים לאט לאט, היא השאירה מאחור שיערות דקות קטנות כאלה (רואים כי הרכב שחור).

בשטיפה השנייה לאחר שהמגבת עברה כביסה במכונה, אמרתי אני יעשה פאנל פאנל, התחלתי מהגג קירצפתי ומיד שטפתי ועם המגבת, עדיין נשארים שיערות!

איך לעזעזל אתם עושים את זה עם 2 דליים. זה בלתי אפשרי, השטח בכלל לא מוכן לפוליש או ווקס.

עוד בסוף מקומות רבים ברכב בעיקר הגג היה עליו לחות כזאת.

אז יש לי גם פלסטלינה איכותית וחשבתי שבגלל שהשטח לא זכוכית אז המגבת משאירה שיערות שנתקעות באי שלמות של פני השטח, היתכן ? עוד לא עשיתי פלסטלינה.

איך עושים את זה עם 2 דליים ? מקרצפים את כל הרכב ? איך מורידים הכל עם דלי אחד בסוף ? פאנל פאנל ? מה התהליך :(

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הדלי של המים מיועד לנקות את הכפפה בין פאנל לפאנל, הדלי עם הסבון אמור להיות נקי, כלומר כל פעם שהכפפה נכנסת אליו היא נקייה, אין סיכוי שאתה מכניס כפפה מלוכלכת לדלי הזה...

לפי מה שתיארת אני מניח שאין לך גישה לצינור מים זורמים, אבל הדרך לנקות את הסבון היא לקחת דלי נוסף עם מים... אופציה נוספת היא מין משאבה שמחברים למצת של הרכב ויוצרת לחץ כך שהיא מתפקדת כמו צינור מים דרך דלי, אחפש לך לינק.

משהו כזה -

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-High-Pressure-Self-priming-Electric-Car-Wash-Washer-Water-Pump-12V-Car-Washer-Washing/32258281171.html?spm=2114.01010208.3.1.yi0pIj&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_4_505_506_503_504_301_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_8,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_6449&btsid=bdbbafec-f2c5-42e3-811d-f7c1f3ddc9b9

דיברו על זה הרבה בפורום, יש את זה לכמה אנשים פה.

פורסם

אין לי בעיה להביא צינור ואקדח מים, אני גר בבית פרטי וזה 10 שניות הליכה לרכב, הבעיה שהרכב חונה מבחינה חוקית ברחוב ולא בשטח הפרטי של הבית, מותר לי להשתמש בצינור ואקדח מים ?

הבנתי אותך, לא שטפתי את הרכב מלכתחילה עם מים, ישר התחלתי לקרצף פאנל פאנל ושמרתי את הדלי הנקי להוריד הכל.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

באופן עקרוני אני יודע שאסור לשטוף רכב עם מים זורמים, עניין של בזבוז מים, אבל אני לא באמת יודע אם זה נכון משפטית או שסתם אמרו לי את זה.

עצה פשוטה לעשות את השטיפה הבאה קלה יותר -

יש לך ONR? אם לא, אפשר לעשות את זה גם עם סיטרוס, אתה יכול לקחת שפריצר ולרסס על הרכב, אחכ לעבור עם מים להוריד לכלוך ראשוני, זה נקרא PRE WASH, אחכ עם המעבר של הכפפה עם הסבון הכל יהיה נוח יותר והכפפה תתלכלך פחות, אם יש לך צינור אז יש גם ראש לצינור שמוהל בתוכו את הסבון, יש המון כאלה באליאקספרס, החל מ40 שח עד 120שח, כל מני יכולות 'הקצפה' שונות שמקלות על המשך השטיפה.

השימוש שלך בצינור עצמו הוא מינורי, אולי 2 דקות בהתחלה ו2 דקות בסיום השטיפה, רוב הניקיון מתבצע עם הדליים, יש הסברים פה על הכל -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?584848-%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%96-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%A8%D7%A6%D7%99%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%A2%D7%96%D7%AA%D7%9D-%D7%9C%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9C%D7%91%D7%93

ד"א חשוב מאוד לעשות שוב שטיפה קלילה אחרי הפלסטלינה, היא מוציאה הרבה לכלוך מהפח של הרכב.

לגבי הUBER, גם אני נתקלתי בבעיה הזו, הסיבים מפסיקים לרדת אחרי השטיפה, איך שטפת אותה ?אני אישית משתמש בה רק ברכבים שהפח בהם במצב מושלם, אחרת אני משתמש במגבת WAFFLE שהוכפת את הייבוש לפשוט מאוד.

פורסם

כמו שMZN אמר, אני ללא גישה לצינור ועושה שטיפה ברוב המקרים עם דליים, הכנה לפני, דלי מים עם קצת סבון וריסוס ONR בדילול של 1:10 על מקומות שנוטים להתלכלך ומקומות שרואים ליכלוך באופן ברור,אחרי זה דלי מים קטן כדי להוריד את מה שהתמוסס,אחרי זה דלי קטן עם שמפו רכב[כל שמפו והדילול שלו,סיטרוס דיי אגרסיבי,אם הרכב עבר טיפול אוטם+ווקס צריך להזהר עם המינון] ודלי גדול[20L] של מים נקיים,תבילה של הכפפה במי סבון סחיטה קלה ומעבד על האוטו, לאחר מכן תבילה טובה וסחיטה טובה בדלי של המים נקיים[ללא סבון] וכך שוב ושוב[תבילה בדלי סבון,תבילה בדלי מים+סחיטה]

דבר נוסף לא לנקות את הרכב כאשר הפח חם[אם לא בא לך לעשות שטיפה נוספת על מנת להוריד סימני מים אחרי שהפח יתקרר].

אני עם מאזדה 3 בסך הכל יוצא לי 6-7 דליים והרבה כושר :)

כמובן יש לנגב הייטב במגבות יעודיות[המגבות של הקוריאני( ATOP) מעולה]

• תוכן חדש...