Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן קקטוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום,

החברים כאן כתבו לך דברים מעניינים שללא ספק יעזרו לך לקבל החלטה לכאן או לכאן, עם זאת, האם תקנה רכב בלי נסיעת מבחן? הרי ברור שלא, ולכן, למה לא תבוא לנסיעת מבחן, תתנסה ברכב, תתנסה במערכת הטאץ', בשילוב מנוע/גיר, בשימושיות, ואז תוכל לקבל החלטה שמאימה לך בדיוק?

מה אתה אומר? הולך? אם כן, שלח לנו בפרטי שם, טלפון ואיזור בארץ ונתאם עבורך נסיעת מבחן.

צוות לובינסקי

לובינסקי יקר,

הייתי שמח לתאם נסיעת מבחן העניין הוא שכשהתקשרתי לסוכנות לא ענו לי. בפעם השלישית ענתה לי בחורה והשיחה "התנתקה"

שלחתי מייל ועדיין לא חזרו אלי. בשיחה עם נציגת מכירות בהזדמנות אחרת היא אמרה לי שאין נסיעות מבחן צפונה מראש פינה.(?!)

בצ'מפיון זמן התגובה המקסימלי בכל פניותי עד כה היה 45 שניות עד למענה של נציג. זכיתי גם להתענג על שירות של קטיה שעלעלה פב בפורום, ראתה שפרסמתי שאילתה וחתרה למגע- מרשים בכל קנה מידה שירותי. בנוסף, מבחינת צ'מפיון- קרית שמונה נחשבת כאילו היא בשטח הריבוני של ישראל והם שלחו לי רכב לנסיעת מבחן, מפאת עיסוקים התקשרתי לבטל אבל הם הראו נכונות.

עכשיו. מבחינתי מעבר לרכישת רכב אני משלם על שירות אדיב ומקצועי. אם הפארודיה שעברתי באינטראקציות הראשונות שלי אתכם הן מקריות ואינן מאפיינות את החברה אני אשמח לתאם לי נסיעת מבחן בזק. אודה לכם ליצירת קשר בפרטי.

תודה

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה בדיוק אותו המנוע ואותו הגיר. אין שום הפקת לקחים. אם הגיר רועש - בדוק אותו במוסך, בלאי לא אמור לגרום לרעש כזה. אתה תקבל בדיוק את אותו הרכב, רק תשלם עוד כסף בשביל לא להתקדם בכלום.

אני רוצה לחדד את דבריך מכיוון שאין בהם מן ההיגיון הבריא. אתה אומר שאין שום תועלת בלשלם כסף עבור אותו הרכב עם 60000 ק"מ ו4 שנים פחות? נניח שאין לו אף בעיה טכנית..? יכול להיות שאתה צודק ועם 1800 הודעות בפורום אתה לבטח מבין יותר ממני אבל עדיין, תסכים איתי זה לא הכי הגיוני ושמעבר לקוסמטיקה יש כאן עניין מכני שראוי לבצע לגביו בדיקת כדאיות...

פורסם

לא. כי אין הבדל משמעותי בין רכב שעשה 60k פחות. זה שווה כקליפת השום. בארץ אנשים נלחצים ברגע שעוברים את ה 100k. אין בכך שום סיבה.

אם אתה מטפל ברכב כמו שצריך ושומר עליו, אין סיבה שהוא לא יתנהג כמו ביום הראשון שרכשת אותו. ואני מדבר בתור אחד שיש לו רכב משנת 2002 עם 180k ועדיין מרגיש רענן וטוב יותר מכאלו שראיתי בשנתון 2008.

פורסם
שלום,

החברים כאן כתבו לך דברים מעניינים שללא ספק יעזרו לך לקבל החלטה לכאן או לכאן, עם זאת, האם תקנה רכב בלי נסיעת מבחן? הרי ברור שלא, ולכן, למה לא תבוא לנסיעת מבחן, תתנסה ברכב, תתנסה במערכת הטאץ', בשילוב מנוע/גיר, בשימושיות, ואז תוכל לקבל החלטה שמאימה לך בדיוק?

מה אתה אומר? הולך? אם כן, שלח לנו בפרטי שם, טלפון ואיזור בארץ ונתאם עבורך נסיעת מבחן.

צוות לובינסקי

מתי תגיע הגרסה החזקה כדי לעשות נסיעת מבחן?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
שלום,

צוות לובינסקי

צוות לובינסקי יקר, אני שמח לבשר לכם שאתם רשמית מוכתרים כחברה הכי גרועה בעולם. בדרך כלל המענה האיטי והמסורבל מכם מגיע אחרי שבוצעה הרכישה. במקרה שלכם אני פשוט לא מצליח לקנות רכב. יש לי כסף ואני מוכן לקנות. אתם פשוט לא בעניין של למכור. הזוי. שיהיה בהצלחה בכל אופן. מסופקני אם תחושו בחסרוני

פורסם
צוות לובינסקי יקר, אני שמח לבשר לכם שאתם רשמית מוכתרים כחברה הכי גרועה בעולם. בדרך כלל המענה האיטי והמסורבל מכם מגיע אחרי שבוצעה הרכישה. במקרה שלכם אני פשוט לא מצליח לקנות רכב. יש לי כסף ואני מוכן לקנות. אתם פשוט לא בעניין של למכור. הזוי. שיהיה בהצלחה בכל אופן. מסופקני אם תחושו בחסרוני

מה עם הדאסטר 1.2 טורבו בנזין ?

:fadein:
  • ספונסר פורום
פורסם
מתי תגיע הגרסה החזקה כדי לעשות נסיעת מבחן?

שלום רותם,

אנחנו מעריכים שבשליש הראשון של מרץ יהיה לנו קקטוס טורבו להדגמות.

המכוניות בשלבי הכנה ממש בימים אלו.

צוות לובינסקי.

• תוכן חדש...