Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להחליף מורה נהיגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

המורה נהיגה שלי עכשיו מביא לי גג 3 פעמים בשבוע שיעורים (אני עושה רק כפולים) ולפעמים רק 1..

אם אני אחליף מורה זה יעשה בעיות? חשוב לציין שאני משתמש בפקדון הצבאי

פורסם

אין לו אינטרס לא לעשות לך שיעורים. מניסיון של החלפת מורים, לא הייתה שום בעיה .

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לפי דבריך, אתה מקבל שישה שיעורים בשבוע, שזה לא מעט כפי שנשמע ממה שכתבת.

בנוסף, אוסיף שתי הערות/הארות לתשומת ליבך:

א. מורה שיש לו מידי הרבה שיעורים פנויים לתת לתלמיד אחד, ייתכן שהוא מידי פנוי? בגלל שהוא מורה חדש, או משום סיבה אחרת שאין לו תלמידים?

ב. כשאני למדתי נהיגה, לפני שנים רבות, המורה לא הסכים לתת יותר משני שיעורים בשבוע, בוודאי שלא נתן לעשות כפולים, מהסיבה שזה לא אפקטיבי ללימוד נהיגה, וכדבריו: 'אני מלמד אותך לנהוג, אני לא מלמד לעבור טסט'.

אציין לזכותו, כי עברתי טסט במבחן הראשון, בירושלים, שנקראת אחד המקומות הקשים לעבור טסט.

בהצלחה במה שתחליט, ובנהיגה טובה בפרט.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

קח בחשבון שקיימת מצוקת טסטים, כך שגם אם תסיים את מכסת השיעורים המינימלית שעליך לעבור (28), עדיין יכול לעבור זמן עד שתוכל לגשת לטסט. לכן, אין כל היגיון לעשות שיעורים בקצב כזה, אלא אם אתה מבין את הנקודה הזאת ומוכן לעשות יותר שיעורים ממה שהחוק מחייב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

3 שיעורים כפולים בשבוע זה המון, לא מבין לאן אתה ממהר.

אם המורה שלך מלמד טוב ואתה סומך עליו אז אני לא רואה שום סיבה להחליף מורה.

כמו שכבר אמרו יש עכשיו מחסור נוראי בטסטים, מהרגע שאתה מוכן לטסט ראשון ועד שלמורה יהיו תאריכים יכול לקחת כחודש (אולי אפילו טיפה יותר), מעבר לזה תקופת ההמתנה בין טסטים כיום היא כ3 חודשים.

אז באמת אין לך מה למהר ואני ממליץ שתיגש לטסט הראשון כשאתה והמורה בטוחים לחלוטין שתעבור, חבל לחכות סתם עוד 3 חודשים...

• תוכן חדש...