Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קיבלתי דוח מהירות באיילון. 139 (134 מופחת).

מחר אני צריך להגיע לאסוף את הרשיון ומשפט בתחילת מרץ.

יש לי רשיון 25 שנה ושלוש דוחות כשהאחרון ב 2005.

אני צריך עורך דין למשפט? לאיזה עונש לצפות?

אגב, מהי המהירות המותרת באיילון. לא אמור להיות 100?

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

משפט תעבורה מתנהל ב 2-3 שלבים.

הראשון: הקראה, בו מוקרא לך כתב התביעה ואתה נשאל האם מודה או כופר.

השני: הוכחות. אם כפרת, מוזמנים עדי התביעה ומתנהל דיון. שם נפסק הדין ולעיתים גם נגזר.

השלישי: גזר הדין.

המלצתי היא: תפגש עם התובע עוד לפני ההקראה תודה בעובדות הרשומות בכתב ההזמנה ותנסה לסגור אתו עסקת טיעון על הפחתה לרמה של קנס 750 ש"ח עם 8 נקודות, ללא תנאי וללא פסילה בפועל.

כולם אוהבים את זה.

אם לא, תוכל להודות באשמה ודינך ייגזר לאלתר. הערכה שלי - קנס של 750 עד 1000 ש"ח, ופסילה על תנאי של 2-3 חודשים. אם עברך אינו מכביד, הסיכוי לפסילה בפועל לא גדול.

אם ההפרש במהירות נסיעתך היה גדול מאוד והתביעה לא תסכים לטיעון, אתה תמיד יכול לכפור ולהמתין למועד לדיון הוכחות שבו תוכל להביא עו"ד מטעמך שיכול להשיג לך הסדרים דומים, בתשלום נכבד.

תעשה לבד את בקרת הנזקים הכספיים וסדרי העדיפויות שלך מבחינת סיכון הרשיון.

בהצלחה

עכשיו הסתכלתי וראיתי כי המהירות המותרת היא בין 90 ל 100. כנראה נתפסת בקטע של 90. כך שההפרש הוא 44 קמ"ש = הזמנה.

תנסה לרדת עם התובע למהירות של 40 יותר וזה נכנס לקטגוריה של ברירת משפט (קנס)

שוב בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי אביG
פורסם

אני נתפסתי 33 מעל המותר, ע"י מצלמת דרך בכביש החוף/איינשטיין, הודתי במכתב לבית המשפט, נשפטתי בהעדרי וקבלתי 1200 ש"ח קנס, 8 או 10 נקודות (לא זוכר) ושלושה חודשי שלילה על תנאי למשך שנתיים.

ארז רונן

• תוכן חדש...