Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גומי מסביב לדלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגומי שמבודד רעשים ומים מסביב לדלת נהג נקרע לי ואני מעוניין להחליפו, הבנתי שניתן לעשות זאת באופן עצמאי, אבל אין לי מושג היכן קונים את הגומי עצמו?

יש מקום באזור הרצליה שניתן לקנות את זה?

פורסם

אתה באמת חושב שללא ציון יצרן, דגם, שנת יצור ובאיזו דלת מדובר יוכלו לעזור לך?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אם אתה מדבר על פורד פוקוס אז היתה להם בעיה שהגומיות נשרו ויכול להיות שיסדרו לך את זה באחריות. אם זה רכב אחר אז כדאי שתציין במה מדובר.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם
אתה באמת חושב שללא ציון יצרן, דגם, שנת יצור ובאיזו דלת מדובר יוכלו לעזור לך?

למיטב ידיעתי זו גומיה אוניברסלית...אבל זה פיאט פונטו ספייס 2001 וכמו שכתבתי דלת נהג

תודה רבה

פורסם

ממש לא אוניברסלית (וממש לא חלק זול, לידיעתך).

מקוריות יש (אמור להיות, תעשה טלפון לפני שאתה שורף דלק) למ.י.ר חלפים במסגר בת"א.

אולי סודאי (בן אביגדור ת"א) מחזיק גם חלופיות.

בהרצליה עצמה מבחר חנויות החלפים דל (לא קיים בעצם).

כשעוד התגוררתי שם, הכי קרוב שהייתי מוצא זה בסגולה (לא זוכר את שמו, חנות גדולה כשנכנסים לאיזור התעשיה בצד שמאל) ואצל אוטו מודיעין בבני ברק.

אצל שני האחרונים רצוי מאוד להזמין טלפונית, ולבוא לאסוף כמה ימים אח"כ. הסיכוי שיהיה להם במלאי, ועוד לפיאט, הוא קלוש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תוכן חדש...