Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

ברשותי קיה פיקנטו 2015 שהוחלף בה פגוש קדמי ופנס קדמי ימין עקב תאונה קלה

האם יש ירידת ערך לרכב?

בעתיד שארצה למכור את הרכב בבדיקה רואים שהוחלף פגוש או פנס ?

(כמובן שאספר לקונה שהוחלף פגוש) אבל מעניין לדעת אם רואים דבר כזה בכלל בבדיקה לפני קנייה.

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי israeli46
פורסם

לא רשום ירידת ערך.

האם זה אומר שאין?

לפי מה שאני יודע אין ירידת ערך על החלפת פגוש קדמי ופנס..

תקנו אותי אם אני טועה..

פורסם (נערך)
אם רשום שאין אז אין. כלל אצבע הוא שהחלפת חלקים שמחוזקים בברגים לא גוררת ירידת ערך.
לא מדויק , היות והרכב עוד לא בן שנתיים והפגוש עבר צביעה .

כמו כן ירידת הערך היא תחום שבו יש לשמאי שיקול דעת .

מי שמעוניין להיכנס לעובי הקורה שיקרא את הטבלה של וועדת ששון .

עריכה אחרונה על ידי איילצבי
פורסם

עזבו אותכם שמאים וועדות טבלאות ומחירונים. לכל זה יש משמעות רק כשמקבלים פיצוי מצד ג' או מהביטוח.

כשמוכרים הכל תלוי במצב השוק של הדגם הספציפי. אם הוא מבוקש והנתונים שלו טובים הוא יימכר בלי שום בעיה גם עם התיקון. ואם יש עוד מלא מוכרים עם רכבים יותר טובים ואין ביקוש לדגם, אז תיקון כזה בפירוש שם אותך במקום פחות טוב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
סבבה תודה..

בבדיקה לפני קניה רואים שהוחלף פגוש קדמי? או פנס?

זה תלוי בעיניו החדות (או הכהות) של הבוחן.

יש עבודות ש"משאירות" אחריהן סימני פירוק והרכבה, צביעה וכיו"ב. מישהו מיומן אמור להבחין בזה.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
איות

alfa 156 2.5.

פורסם

בעיקרון ינסו להוריד במחיר על זה במכירה, אנחנו עדיין חיים בישראל.

מה שאני עשיתי זה לצלם את הנזק ולהראות, שלא יתחילו להגיד תאונה קשה וכו׳.

• תוכן חדש...