Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

economy mode active בפיג'ו 206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום אחרי שסיימתי לשטוף את הרכב שלי (הרכב בכותרת) הופיע לי על הצג המשפט:

economy mode active

מה זה אומר? מה אני אמור לעשות כדי לבטל את ההודעה?

פורסם

זה לא היה במהלך היום, רק אחרי השטיפה. אולי הגיעו איכשהו מים לחיישנים, כבלים או כל דבר חשמלי אחר. (רק רוצה להגיד שלא עשיתי שטיפת מנוע, רק שטיפה חיצונית).

לא השארתי שום דבר דלוק הרבה זמן, שום כלום.

פורסם
לפי מה שרשום גם פה , זה לא נראה כמו תקלה. תניע את הרכב ותראה אם ההודעה נעלמת.

נגיד והיא נעלמת. לא סתם היא הופיעה, לא כך? אני פשוט רוצה לדעת ממה זה נבע כדי לבדוק את זה, ואולי אפילו להציל משהו שהולך "למות".

בכ"מ, תודה רבה רבה לך! :)

• ספונסר פורום
פורסם

זו לא תרלה ושום דבר לא הולך לנות,זה מצב חיסכון בחשמל שנכנס לפעולה אחרי 5 דקות ללא הנעת מנוע.

לאחר הנעת המנוע זה נעלם.

פורסם
זו לא תרלה ושום דבר לא הולך לנות,זה מצב חיסכון בחשמל שנכנס לפעולה אחרי 5 דקות ללא הנעת מנוע.

לאחר הנעת המנוע זה נעלם.

שמח לשמוע.

אבל סתם מעניין, למה בימים רגילים אין את ההודעה הזו? אחרי הכל לא נוגעים ברכב לפחות 6-7 שעות ביום. רק אחרי השטיפה זה קרה.

ותודה רבה לכם!

• תוכן חדש...