Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי גטס 2009. המכונית הייתה מושכרת עד 25,000 קילומטר, הבעלים הקודמים קנה אותה ומכר לי ב-70,000 קילומטר. אני מניח שהבעלים הרודמים נסע הרבה בעיר, ולכן תדלק הרבה. כיום המכונית הגיע ל-84,000.

כל פעם שאני מגיע לתדלק, הידית קופצת לי ואני מצליח עוד לדחוף עוד 8 ליטר. אבל, האוטו סוחב נהדר גם בעיר וגם מחוץ לו.

האם בכל זאת כדאי לחשוב עך החלפת פילטר דלק? או שלדעתכם יש פתרון אחר?

תודה לעונים.

פורסם

המשאבה קופצת בכל רכב. זה לא מעיד על תקלה. כנראה שמבנה פתח מכל הדלק אצלך הוא כזה שמקפיץ מוקדם את המשאבה. אחרי שהמשאבה קופצת פעם ראשונה אתה יכול לעבור למהירות נמוכה, וכך לתדלק עוד כמה ליטרים.

אין כל קשר למסנן דלק, הוא נמצא הרבה אחרי המכל.

פורסם (נערך)

קיבולת מיכל הדלק אצלך לפי ספר הרכב 45 ליטר. אני אישית משכתי הרבה אחרי שהנורה נדלקה והמחוג ירד מתחת לקו האחרון, יצא מהתחום, והצלחתי למלא רק 39 ליטר. אני מניח שהמיכל הוא רק 40 ליטר.

כמה נכנס לך בתדלוק ואיפה המחוג מראה לפני התדלוק ואחרי ?

תיקון קל לידידי EILY, מסנן הדלק בגטס הוא בתוך המיכל, וכן צריך להחליף אותו כל 60K אבל אין קשר לנושא האשכול הזה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

יצא לי פעם אחת למלא את המיכל כאשר המנורה נדלקה (ונסיעה הייתה כמה קילומטרים מאז ההדלקה של המנורה), והצלחתי גם להכניס בסביבות 35 ליטר. אילו הייתי מכניס עוד, הייתי מצליח להגיע לאזור 42 ליטר.

אגב, אסף, אם אנחנו מדברים, רציתי לדעת כמה מסובך לעשות טיפולים פשוטים? אמנם אני סטודנט (וקצת בעל ידע מכני) וזה המכונית הראשונה. עד כמה מסובך לעשות טיפולים למכונית (כולל החלפת בלמים)?

פורסם

אני תמיד דוחף עוד דלק וממלא את כל צוואר התדלוק, כמעט עד לפתח, אף פעם לא הצלחתי למלא יותר מ-39...

בגטס מאוד פשוט לטפל, יש לך כבר מדריך לבלמים בגטס:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?536902

ואני אשתדל לעשות עוד מדריך על טיפול שוטף גדול בפעם הבאה שיצא לי לטפל בגטס דור שני כמו שלך.

מעבר לזה אם אתה מאזור השרון אשמח להדריך אותך ולקחת אותך תחת כנפיי עד שתרכוש בטחון וידע לבצע בעצמך.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

אגב, אסף, אם אנחנו מדברים, רציתי לדעת כמה מסובך לעשות טיפולים פשוטים? אמנם אני סטודנט (וקצת בעל ידע מכני) וזה המכונית הראשונה. עד כמה מסובך לעשות טיפולים למכונית (כולל החלפת בלמים)?

לא כזה מסובך אם יש ביטחון עצמי ורגש, מה שאותי אישית הכשיל לא מעט בתחום הזה.

יש כל מיני חלקים ברכב שבשניה אתה יכול לטחון את ההברגה שלהם ולגרום לצרות צרורות לכן לא רק ידיים טכניות צריך אלא גם רגש שבא עם הזמן והנסיון :).

ואם אסף יאסוף אותך אתה תלמד הרבה ממנו.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
  • תוכן חדש...