Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נגמר לי הAPC ואני רוצה לנקות את המושבי בד ברכב, ראיתי שאוטוסטור לא מחזיקים יותר את הגלון של מגווירס.

אשמח לקבל המלצה לחומר אחר שמקנה בצורה טובה את הריפודים.

אציין שיש לי שואב יבש-רטוב.

Got To love It

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם הAPC של שופרסל, אבל רוב המשתמשים די מרוצים.

אני עדיין עובד עם האופציה היקרה של CG ALL CLEAN ואני מאוד מרוצה. דילול 1:10 עושה עבודה מעולה ברוב המקרים.

יש להם מוצר נוסף שנועד לניקוי ריפודים בשם LIGHTNING FAST שהוא גם נחשב לאגרסיבי יחסית. אבל לא נתקלתי במקרה שבו הוא באמת התעלה על הAPC שעל פניו מתאים ליותר שימושים.

M-TECH E46

פורסם

האמת? אין לי מושג איך החומר של מגווירס, אבל ה APC של שופרסל, או CIF פשוט מעולים. בדילול של 1.10 אני מנקה כל מה שבא לי, בלי נזק, וריפוד המושבים הופך חדש, ומריח נהדר. אזזז... למה לשלם יותר?

ג'ובני

פורסם

אני רוצה לפרק את הכיסאות לגמרי ולעשות ניקוי של המושבים ורצפת הרכב.

קצת מסתייג מAPC של שופרסל ומעדיף משהו יעודי לרכב.

Got To love It

פורסם

מבין אותך, אני לא אוהב את של שופרסל, שבכלל הבנתי לאחר בירור בסניף שופרסל שהפסיקו לייצר/לייבא אותו.

יש לי גלון ואני משתמש בו לעיתים נדירות לדברים ספציפיים.

כשייגמר לי הגלון הירוק של מגס, אני מתכוון לבדוק את הכתום (שמתי לך בלינק) הבנתי שהוא טוב יותר ובעל ריח עדיף.

למה לפרק? עד כדי כך מלוכלך?

איזה רכב זה?

פורסם

מוזר מאוד, הייתי בסניף ענק של שופרסל בצומת בילו, זה מה שאמר לי אחד העובדים כי לא היה בקבוק אחד על המדפים.

פורסם
מבין אותך, אני לא אוהב את של שופרסל, שבכלל הבנתי לאחר בירור בסניף שופרסל שהפסיקו לייצר/לייבא אותו.

יש לי גלון ואני משתמש בו לעיתים נדירות לדברים ספציפיים.

כשייגמר לי הגלון הירוק של מגס, אני מתכוון לבדוק את הכתום (שמתי לך בלינק) הבנתי שהוא טוב יותר ובעל ריח עדיף.

למה לפרק? עד כדי כך מלוכלך?

איזה רכב זה?

לא, לא כזה מלוכלך.

אבל מידי פעם אני אוהב לעשות ניקוי כללי להוציא את כל האבק שהשואב לא מוציא בשאיבה רגילה.

גולף 2011

Got To love It

פורסם
הזמנתי את הAPC הכתום של מגווירס.

אעדכן לאחר הניקוי אם יש הבדל בינו לבין הירוק.

אני גם מחפש כרגע לקנות חומר לניקוי כללי בפנים הרכב, מצב הרכב חדש מאוד (חצי שנה על הכביש) ואני רוצה לשמור עליו ככה.

מה עדיף גלון של מגווירוס או את ה Chemical Guys All Clean ?

הבנתי שה APC של מגווירוס קצת אגרסיבי מידיי לפלסטיקה ברכב.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

מה הבעיה עם הנוזל של שופרסל? מישהו פעם ראה הבדל? או שפפשוט בחומר של מגווירס יש משהו מיוחד שלא אגרסיבי כמו של שופרסל, וימנע נזקים לפלסטיק?

ג'ובני

פורסם
אני גם מחפש כרגע לקנות חומר לניקוי כללי בפנים הרכב, מצב הרכב חדש מאוד (חצי שנה על הכביש) ואני רוצה לשמור עליו ככה.

מה עדיף גלון של מגווירוס או את ה Chemical Guys All Clean ?

הבנתי שה APC של מגווירוס קצת אגרסיבי מידיי לפלסטיקה ברכב.

למה להשתמש בו על פלסטיק? אני אישית מנקה איתו מידי פעם רק את הריפודים ואת השטיחים.

שקניתי את הרכב עברתי על הפלסטיקה פעם אחת שיצאו כל המשקעים.

מדללים 1:10 ואז הוא לא אגרסיבי מידי.

Got To love It

• תוכן חדש...