Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הAPC יש ריח דומה פחות או יותר, של שופרסל משאיר אחריו ריח חזק יותר, נגמר לי של שופרסל ועברתי לשל CG, בעיקרון מי שמחפש לחסוך במוצרי דייטיילינג - זה המקום לדעתי, אין הבדל כזה גדול, ואין דבר כזה APC חזק מדי לפלסטיקה, פשוט צריך לדלל יותר, לפנימית אני מתחיל מ1 ל 15, ויורד בהתאם לצורך, ד"א את של CG צריך לדלל חזק יותר משל שופרסל.

פורסם

מישהו יכול למצוא תמונה של apc של שופרסל?

ניסיתי לחפש במספר סניפים ולא מצאתי משהו כזה.

אולי תמונה תעזור לחיפוש ויזואלי

פורסם
למה להשתמש בו על פלסטיק? אני אישית מנקה איתו מידי פעם רק את הריפודים ואת השטיחים.

שקניתי את הרכב עברתי על הפלסטיקה פעם אחת שיצאו כל המשקעים.

מדללים 1:10 ואז הוא לא אגרסיבי מידי.

כדי לנקות את הפלסטיקה ברכב מאבק, וליכלוך.

מחפש משהו שינקה/ישמר מצב קיים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
לכל הAPC יש ריח דומה פחות או יותר, של שופרסל משאיר אחריו ריח חזק יותר, נגמר לי של שופרסל ועברתי לשל CG, בעיקרון מי שמחפש לחסוך במוצרי דייטיילינג - זה המקום לדעתי, אין הבדל כזה גדול, ואין דבר כזה APC חזק מדי לפלסטיקה, פשוט צריך לדלל יותר, לפנימית אני מתחיל מ1 ל 15, ויורד בהתאם לצורך, ד"א את של CG צריך לדלל חזק יותר משל שופרסל.

עברת ל All Clean+ של CG ?

איך הוא ביחס ל APCּ+ של MEG?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

הבטחתי לעדכן, הזמנתי את ה APC הכתום של מגווירס אבל עקב טעות של החנות ששלחה את המוצר הם שלחו את הנוזל הירוק והמוכר.

לכן לא אוכל לתת חוות דעת, כנראה שיקח לי כמה שנים טובות לגמור את הגלון הזה.

מה שכן, בדילול של 1:10 הוא עושה יופי של עבודת ניקוי על השטיחים והריפודים.

Got To love It

• תוכן חדש...